Zaznamenejte každý okamžik s Huawei Nova 9 SE

Zaznamenejte každý okamžik s Huawei Nova 9 SE
Fotografie: Huawei

Také máte pocit, že vám kolikrát nějaký okamžiky proklouzne mezi prsty? Co kdybyste si ho mohli zaznamenat a navždy uschovat pomocí nového smartphonu Hauwei Nova 9 SE? Nova 9 SE totiž disponuje fotoaparátem o 108Mpx, díky kterému zachytíte v dokonalých barvách všechny všední i nevšední okamžiky vašeho života.

Huawei Nova 9 SE je vybaven 108 megapixelovým fotoaparátem s technologií Al Quad. Kromě toho disponuje také 8megapixelovým širokoúhlým objektivem, 2 megapixelovým makro objektivem a ještě jedním 2megapixelový objektivem pro focení s bokeh efektem.

108 není jen číslo, je to záruka excelentních snímků

Ultra HD fotoaparát mobilu Nova 9 SE dokáže pořizovat fotky s rozlišením až 12000 x 9000 pixelů. Co to v praxi znamená? Že můžete výsledné fotografie zvětšit na velikost 125 x 94 centimetrů a nedojde k sebemenší ztrátě kvality. Metrová zarámovaná fotografie, na které nebude ztracen jediný detail? Pro Huawei Nova 9 SE žádný problém.

V porovnání s 12megapixelovým fotoaparátem lze se 108megapixelovým dosáhnout až trojnásobného zvětšení bez ztráty kvality. Díky tomu se dá tento fotomobil využít třeba také jako lupa. Studenti, kteří nedohlédnou na tabuli ze zádní řady, nebo senioři, kterým se nedaří přečíst miniaturní nápis na krabičce s léky, se díky Huawei Nova 9 SE už nemusejí trápit.

Huawei Nova 9 SE

108 megapixelů je sice impozantní rozlišení, ale pravdou samozřejmě je, že jen počet pixelů k dobrým fotkám nestačí. Nicméně Huawei Nova 9 SE exceluje i v dalších ohledech. Jeho objektiv například dosahuje světelnosti až f/1,9. To zaručuje vysoce kvalitní fotografie za jakýchkoliv podmínek.

Důležitým prvkem, který ovlivňuje kvalitu digitálního fotoaparátu, je také velikost senzoru, a i v tomto ohledu je Nova 9 SE se svým 1/1,52 palcovým senzorem impozantní.

Ať se děje cokoliv, tenhle fotomobil na to má odpověď

Potřebujete zachytit široké zorné pole? Huawei Nova 9 SE pro vás má ultraširokouhlý 8MP objektiv s rozhledem 112 stupňů. Chystáte se fotit portréty? Využijte speciální 2MP objektiv pro bokeh efekt s rozostřeným pozadím. Anebo snad vyrážíte fotit do přírody? V tom případě bude vaším nejlepším pomocníkem 2MP makro objektiv. Tím vším je vybaven systém fotoaparátů telefonu Huawei Nova 9 SE.

S tímto fotomobilem pořídíte úžasné fotky i mimo zlatou hodinku. Nova 9 SE si dokáže hravě poradit s nepříznivými světelnými podmínkami. Umožňuje to vysoká světelnost objektivu, velikost senzoru a v neposlední řadě také speciální technologie kombinace pixelů. Ta pomáhá při focení v nedostatečně osvětleném prostředí a funguje tak, že skládá dohromady data z bloků pixelů a spojuje je v jeden velký pixel. To je další z mnoha výhod, které přináší 108 megapixelový foťák.

Pokud nemáte dost, stačí jej otočit

Selfie kamera se tou hlavní rozhodně nenechá zahanbit. Na čelní straně telefonu najdeme širokoúhlý fotoaparát s rozlišením 16 megapixelů a světelností f/2,2. Ten dokáže zachytit 78 stupňů široké pole – tedy pokud je mobil orientovaný na výšku. V případě otočení na šířku se úhel zachycení zvýší až na 90 stupňů.

Huawei Nova 9 SE také umožňuje kontinuální nahrávání přední a zadní kamerou. Uživatelé mezi nimi mohou dle libosti přepínat a zachytit tak svůj příběh v co největší plynulosti a kvalitě.

Huawei Nova 9 SE

S modelem Nova 9 SE společnost Huawei opět posouvá hranice toho, co mobilní telefon - a především jeho fotoaparát - dokáže. Díky obrovskému 108 megapixelovému rozlišení umožňuje tento mobil pořizovat skvostné fotografie, které ani po výrazném zvětšení neubudou na kvalitě. A vysoké rozlišení stojí také za tím, že se na tento fotomobil můžete spolehnout v jakýchkoliv podmínkách. Ano, na počtu pixelů záleží.

HUAWEI nova 9 SE se prodává za cenu 8499 Kč od 21. 3. 2022 v černé, modré a později i bílé barvě ve verzi dual SIM.

 

V rámci akce na podporu prodeje zákazníci získají až do 3. 4. 2022 k nákupu telefonu jako dárek HUAWEI WATCH Fit NEW. Více informací naleznete na stránkách výrobce.