Závodní horečka a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Závodní horečka a další skvělé hry zdarma
  • Ve hře Racing Fever nás popadne doslova závodní horečka a vyrazíme závodit do zaplněných ulic
  • Diamond Diaries nás naučí vyrábět náhrdelníky a díky Space Snake zavzpomínáme na klasiku z Nokií
  • Seriál FreeBox přináší každý pátek čtveřici skvělých her zdarma

Vítejte u dalšího dílu pravidelného seriálu FreeBox, ve kterém si ukazujeme zajímavé hry zdarma. Ten dnešní díl opět (snad) splní některá přání, která jste projevili v komentářích. Uživatel MW nás poprosil, jestli nezařadíme více závodních her. To není špatný nápad, sám mám ježdění rád. Jednak si můžete zahrát nově vydaný Asphalt 9, na který již připravujeme recenzi, ale hned první hra vás usadí za volant. Dále nebude chybět nějaké padání, sbírání drahokamů a vyhýbání se překážkám.

FreeBox #212 – skvělé hry zdarma

Racing Fever

Nebudu lhát, zcela běžná závodní hra to není, i když si v ní můžete užít i online multiplayer. Patří mezi tituly, ve kterých se vyhýbáte dopravě. Ta jezdí buď v jednom směru, nebo i obousměrně. Hodně mě však překvapilo, že si můžete změnit pohled kamery. Jízdu tedy sledujete z vrchu, z kapoty nebo z takového tradičního závodního pohledu, který mi osobně vyhovoval nejvíce. Nechybí samozřejmě kupování nových aut. Ta již vlastněná zase můžete tunit.

Racing Fever

Stáhnout Racing Fever

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Don't Let Go

Padat volným pádem, to je mým snem. Někdy bych to vážně chtěl zkusit, zatím si však musím vystačit s hrami. Třeba v této ovládáte padající dvojici, která se drží za ruce. Vše by bylo romanticky krásné, kdyby se nemusela vyhýbat překážkám. Kvůli nim se ve vzduchu budete otáčet a někdy se dokonce s vypětím síly stočíte do klubíčka a proletíte nebezpečným otvorem.

Don\'t Let Go

Stáhnout Don't Let Go - Free Falling

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diamond Diaries Saga

Je hrozně jednoduché nadávat na Candy Crush, ale stále ho miliony lidí hrají. Zdá se, že společnost King nikdy nevystoupila ze stínu této hry, i když se o to snaží. Jejich nový počin pracuje se známým spojováním stejných barev, ale přidává k tomu fyzikální zákony. Mnohdy se tak snažíte, aby vám cílové diamanty propadly pod vyznačenou hladinu.

Diamond Diaries Saga

Stáhnout Diamond Diaries Saga

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Space Snake

Legendární Snake se vrátil v levných telefonech Nokia (třeba 8810), ale třeba Ketchapp má vlastní odpověď. V tomto případě lezete stále kupředu, a hlavně se vyhýbáte překážkám. Samozřejmě se snažíte sbírat body, které prodlužují vaše tělo. Trasa je v tomto případě opravdu zákeřná – plošinky se mnohdy pohybují, jindy zase mizí a objevují se těsně před vámi.

Space Snake

Stáhnout Space Snake

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Podívejte se také na starší díly seriálu FreeBox, které běžně vydáváme v pátek ráno, abyste celý víkend měli co hrát. Najdete v nich přesně čtyři hry, přičemž na své by si měl přijít snad každý, ať už vás zajímá hraní akčnější či hloubavější nebo hledáte hry velké a grandiózní, či spíše krátké a oddechové.

Partnerem pořadu Freebox je Xiaomi-Czech.cz, Witty Trade s.r.o. a model Xiaomi Redmi 5 Plus s velkou baterií pro všechny hráče.
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze