Zaměstnanci aerolinek Virgin Atlantic dostanou Google Glass

Chytré brýle Google Glass k sobě stále poutají velkou pozornost. Navíc se nyní začnou prosazovat i ve veřejné sféře. Například je letecká společnost Virgin Atlantic na londýnském letišti testuje u svého personálu.

Letecká společnost Virgin Atlantic se snaží stále jít s dobou a jistou část svého personálu na londýnském letišti Heathrow vybavila chytrými brýlemi Google Glass. Testovací provoz bude trvat šest týdnů, během kterých budou využívány pro cestující vyšší třídy. Při check-inu na letišti tak cestující od zaměstnanců budou moci okamžitě získat informace o jejich aktuálním letu, případném zpoždění, počasí v cílové destinaci či dalším informacemi. K dispozici skrze brýle bude i překald do cizího jazyka.

TIP! Jak se používají Google Glass XE2: video a uživatelské zkušenosti

Google Glass

Pokud se chytré brýle Google Glass osvědčí, plánuje je společnost nasadit výrazněji. Například by personál skrze ně mohl dostávat informace o případných dietních požadavcích cestujících a další speciálních požadavcích. Virgin Atlantic určitě nezůstane jedinou společností, která to s brýlemi Google Glass zkusí.

Zdroje: pocket-lint.com, thenextweb.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze