Základní Samsung Galaxy M01 překvapí procesorem od Qualcommu

2
Základní Samsung Galaxy M01 překvapí procesorem od Qualcommu
  • Půjde o kompaktní zařízení s 5,71palcovým HD+ displejem
  • Na zadní straně se objeví duální fotoaparát
  • Baterie bude mít kapacitu 4 000 mAh

Jedním z vůbec nejzákladnějších Samsungů letošního roku bude Galaxy M01, o kterém nyní informuje androidpure.com. Z dostupných materiálů lze vyčíst, že výrobce chystá spíše menší telefon, jehož výška se zastavila na 147 milimetrech a šířka bude necelých 71 milimetrů. V malém těle bude menší displej s úhlopříčkou 5,71 palce a HD+ rozlišením. Výkon zajistí Snapdragon 439 společně s 3GB operační pamětí. Pro vaše data bude připravena 32GB interní paměť. S největší pravděpodobností bude nasazen Android 10 a nadstavba One UI.

Samsung Galaxy M01

Na zadní straně se nachází duální fotoaparát, kdy hlavní 13megapixelový snímač doprovází 2megapixelová kamerka pro práci s hloubkou ostrosti. Ve výřezu v displeji na čelní straně bude připraven 5megapixelový fotoaparát. Baterie pak dostane slušnou kapacitu 4 000 mAh.

Samsung Galaxy M01 by se měl představit v průběhu června, avšak na českém trhu s ním spíše nepočítáme. Jedná se o telefon určený spíše pro rozvojové trhy. Cena by se například měla pohybovat v přepočtu lehce nad hranicí 3 tisíc korun.

Diskuze ke článku
Petr
Tak to je dobry nejlevnejsimu smejdu daji qualcom a nejdrazsimu top modelu exynos. To je blazinec
Ghj
Skoda, ze to neni mensi (pod 140mm). Protoze takovy obycejny maly levny telefon je presne to, co bych chtel.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze