Xiaomi zakončilo letošní rok dalším zápisem do Guinessovy knihy rekordů

8
Xiaomi zakončilo letošní rok dalším zápisem do Guinessovy knihy rekordů
  • V jeden moment došlo k „unboxingu“ (rozbalování) 703 balení
  • Xiaomi se tak již poněkolikáté zapsalo do Guinessovy knihy rekordů

Xiaomi je známé nejen širokou nabídkou cenově dostupných smartphonů a chytré domácí elektroniky, ale také nezvykle častými zápisy do světoznámé Guinessovy knihy rekordů. V minulém roce jsme vás informovali o tom, jak se Xiaomi zapsalo do knihy otevřením 500 prodejen v jeden moment, tentokrát byl však nový rekord stanoven v populární disciplíně „unboxingu“ (rozbalování).

Vše se odehrálo 21. prosince v lokalitě One World Trade Center (kde původně stálo Světové obchodní centrum a nechvalně proslulá „Dvojčata“). Ve stejnou chvíli zde bylo zaznamenáno 703 „rozbalování“. Akce s názvem „Mi-stery Box“ tak byla úspěšná a zároveň byl překonán dosavadní rekord 643 rozbalování stanovený 28. září 2019 v Mexiku. Mi-stery Box se zároveň stal největší venkovní událostí v One World Trade Center po slavnostním otevření mrakodrapu v roce 2014.

Na americkém trhu však paradoxně nejsou smartphony Xiaomi k dostání (alespoň oficiální cestou). Prodávají se zde však další zařízení s logem výrobce, mezi kterými najdeme elektrické koloběžky, projektory nebo například powerbanky. Kdy dojde k zahájení prodejů samotných smartphonů není jasné, přestože o tom údajně probíhají jednání již několik let.

Diskuze ke článku
Sorny
703 chudáků podporujících v uvozovkách kvalitní elektroniku
Mara Studna
Mara Studna
Proč chudáci?To je špatně,když někdo má oblíbenou značku Xiaomi?Hm,taky názor.
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Pro hlupáka každý hloupý.
Ondřej Píša
Xiaomi jede a pojede, kupte si jejich akcie na Hong Kong burze a nebudete litovat...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze