Xiaomi Watch S1 Pro jsou vrcholem současné řady hodinek výrobce

1
Xiaomi Watch S1 Pro jsou vrcholem současné řady hodinek výrobce
Fotografie: Xiaomi
  • Model navazuje na stávající řadu S1
  • Zaujme materiály i schopností měřit teplotu
  • Prozatím pouze pro čínský trh

Společnost Xiaomi představila řadu nových produktů, prozatím pro čínský trh, včetně zcela nových hodinek Watch S1 Pro. Watch S1 jsou s námi už od března a verze Pro tuto řadu aktualizuje.

Xiaomi Watch S1 Pro

Označení Pro slibuje použití vysoce kvalitních materiálů. Tělo hodinek je z nerezové oceli a obrovský 1,47" displej AMOLED je krytý špičkovým safírovým sklem. Řemínky jsou k dispozici z fluoroelastomeru, kůže nebo nerezové oceli. Zadní strana hodinek je rovněž chráněna safírovým sklem.

Xiaomi Watch S1 Pro

Jedná se o první hodinky Xiaomi se schopností měřit teplotu pokožky. Hodinky mimo toho dokáží monitorovat srdeční tep, krevní tlak a spánek v průběhu celého dne. Využívají zdravotní senzor Goodix pro celodenní sledování srdečního tepu a saturace krve kyslíkem. K dispozici je více než 100 fitness režimů, včetně běhu, jízdy na kole, horolezectví, triatlonu, plavání v bazénu, eliptického trenažéru, veslařského trenažéru a dalších.

Xiaomi Watch S1 Pro

Korunka hodinek umožňuje snadnou navigaci v uživatelském rozhraní. Pokud jde o SoC a software, Watch S1 Pro pohání 12nm procesor a běží na nich operační systém MIUI Watch OS. Xiaomi slibuje výdrž baterie až 14 dní s podporou bezdrátového nabíjení.

Xiaomi Watch S1 Pro

Cena nejlevnějšího provedení v Číně startuje na 1 499 jüanech. Po připočtení české daně by to mohlo být něco málo přes 6 tisíc korun. Na ohlášení globální dostupnosti a evropských cen si však ještě musíme počkat.

Xiaomi Watch S1 Pro

Technické parametry Xiaomi Watch S1 Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce46 × 46 × 11,3 mm, ? g, odolnost: ano
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: ?
DisplejAMOLED, 1,47" (480 × 480 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: ?
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n, mobilní sítě: ?, NFC: ano
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor500 mAh, nabíjení: bezdrátové
Dostupnost, 7 790 Kč
Diskuze ke článku
Jáchym Janošek
Jáchym Janošek
Já osobně vlastní watch S1 a hned po koupi se objevil hodně vážný problém. Na mém telefonu XIAOMI redmi note 10 pro se mi nepodařilo nainstalovat přes aplikaci žádné aplikace ani nastavit žádné ciferníky. Prostě mi to hodilo chybu. Tak jsem vyzkoušel svůj starý Huawei y6 2018 a vše fungovalo normálně a šlo instalovat co jsem chtěl. Obrátil jsem se tedy na podporu Xiaomi a od té jsem se dozvěděl nemilou věc. Rok starý Xiaomi redmi note 10 pro se potýká s problémy s konektivitou těchto hodinek a že mám vyčkat na aktualizace. Jsou to už 4 měsíce a stále to nefunguje. Zklamání nic víc k tomu nemůžu říct. Ale jinak hodinky fungují v pořádku a co se týče funkcí tak vše funguje v pořádku a je jich tam hafo. Ale ta konektivita mě hodně naštvala.....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze