Xiaomi Watch S1 jsou prémiové chytré hodinky s 12denní výdrží

2
Xiaomi Watch S1 jsou prémiové chytré hodinky s 12denní výdrží
Fotografie: Xiaomi
  • Konstrukce hodinek je z nerezové oceli
  • Nasazen je 1,43" AMOLED displej
  • Hodinky umí telefonovat a nechybí jim NFC

Xiaomi nepředstavilo pouze vlajkové modely Xiaomi 12 a Xiaomi 12 Pro, ale jak informuje gsmarena.com, došlo i k představení prémiových chytrých hodinek Watch S1 z nerezové oceli.

Hodinky působí spíše mohutněji a čelní straně dominuje 1,43" AMOLED displej, který je dotykový a krytý safírovým sklíčkem. Ovládání kromě displeje obstarává také dvojice tlačítek na pravém boku.

Xiaomi Watch S1 umí monitorovat srdeční tep i okysličení krve, přičemž samozřejmostí je sledování spánku. Aktivní uživatelé ocení 117 různých sportovních režimů či zvýšenou odolnost proti vodě do 5 ATM. V praxi to znamená, že s hodinkami můžete plavat, avšak nikoliv se potápět. Prostředí je vylepšené a výrobce uvádí, že hodinky umožní instalaci nových aplikací. Potěší, že na těle je mikrofon a reproduktor, což znamená, že lze skrze hodinky vyřídit hlasové hovory. Novinka zvládá také lokalizaci vaší polohy prostřednictvím GNSS (Global Navigation Satellite System).

V útrobách hodinek je také NFC, které by mělo umožňovat bezkontaktní platby. Počítat můžete též s baterií o kapacitě 470 mAh, který má dle Xiaomi udržet hodinky při životě až 12 dní. Cena Xiaomi Watch S1 s koženým náramkem by se měla pohybovat v přepočtu kolem 4,5 tisíc korun i s daní. O globální dostupnosti Xiaomi prozatím neinformovalo.

Technické parametry Xiaomi Watch S1

Kompletní specifikace
Konstrukce46,5 × 46,5 × 11 mm, 52 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejAMOLED, 1,43" (466 × 466 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.2, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ano
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor470 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost,
Diskuze ke článku
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Tak nevím...Samsung i Apple jsou technologické velmoci, ale výdrž jejich hodinek je bohužel proti konkurenci prachbídná.....a to Samsung Watch vlastním....
dav.72@seznam.cz
dav.72@seznam.cz
Stando, většinou to je proto, že jak Apple, tak Samsung mají v sobě operační sys. který žere baterii nejvíce. + Wifi + GPS + co já vím a baterie je KO.
A podle mě Apple s výdrží max 2 dny za tu cenu je největší průser co kdy byl.
Vlastním Honor Magic Watch 2 a nepotřebuji operační systém, chci výdrž, notifikace, gps, měření spánku a jiné drobnosti a to vše splňují + hovory.
Výdrž 9dní za cenu pod 4tis kč, za mě absolutní spokojenost.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze