Xiaomi výrazně zlevňuje telefony. Láká i na hodinky s GPS za 799 Kč

5
Xiaomi výrazně zlevňuje telefony. Láká i na hodinky s GPS za 799 Kč
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Vlajkové modely Xiaomi 12 zlevnily o 5 000 Kč
  • 58% sleva doputovala na chytrý náramek Redmi Smart Band Pro
  • Slevové akce probíhají po celý listopad

Xiaomi na českém trhu spustilo zkraje listopadu slevovou akci Black Friday, do které zapojilo hned několik produktů. Již předem lze říci, že v některých případech jde rozhodně o velice zajímavé slevy, které zejména v předvánočním období mohou zaujmout.

Mobilní telefony

Začněme mobilními telefony, kde se výrobce zaměřil zejména na vlajkovou řadu s číslovkou 12. Vůbec nejvybavenější Xiaomi 12 Pro zlevnil o pět tisíc korun, pořídíte jej za 22 999 Kč. Stejnou slevu zaznamenal i model Xiaomi 12 a vyjde na 14 999 Kč. Opomenut nezůstal ani dostupnější zástupce Xiaomi 12X, který nově stojí 11 999 Kč, je tak o 25 % levnější. Zaujmout by méně náročné uživatele mohla sleva 1 200 Kč na Redmi Note 11S, které podporuje 5G a od 9. listopadu bude stát 5 299 Kč. Poslední sleva týkající se mobilních telefonů padla na Redmi 9C, které nově stojí 2 999 Kč.

Nositelná elektronika

Velmi zajímavé poklesy cen lze nalézt u nositelné elektroniky, kterou můžete nově pořídit v řádech několika set korun. Chytré hodinky Xiaomi Mi Watch Lite vás mohou zaujmout podporou GPS a od 9. listopadu budou stát 799 Kč. O něco lepší a mladší model Redmi Watch 2 Lite bude možné zakoupit za 899 Kč. Vůbec nejnižší cena se týká chytrého náramku Redmi Smart Band Pro, který zlevnil o 58 % a stojí pouze 499 Kč. Přesně 50% sleva se dotkla bezdrátových sluchátek Mi True Wireless Earphones 2S, která až do konce listopadu pořídíte za 999 Kč.

Veškeré slevové akce jsou platné až do konce listopadu. Připomeňme jen, že dražší modely Xiaomi již ve slevové akci jsou, dostupnější produkty zlevní od 9. listopadu.

Diskuze ke článku
Jaroslav Paleček
Jaroslav Paleček
Co myslíte, vyplatí se chytré hodinky/náramky od Xaomi nebo je lepší připlatit si za Huawei? Jak je na tom Xaomi se spolehlivostí?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze