Xiaomi slaví 10. narozeniny. Zlevňuje vybrané telefony a vysavače

1
Xiaomi  slaví 10. narozeniny. Zlevňuje vybrané telefony a vysavače
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nový telefon POCO F2 Pro lze aktuálně pořídit za necelých 12 tisíc korun
  • Slevy se dočkal i starší model Mi Note 10

Xiaomi slaví 10. narozeniny, značka byla založena v roce 2010. Při této příležitosti výrobce samozřejmě patřičně slaví a nedávno například představil speciální model Mi 10 Ultra, se kterým se však v Evropě s největší pravděpodobností nesetkáme.

To však neznamená, že místní zastoupení neslaví. V Česku zažívá Xiaomi raketový růst. Během 3 let značka nabyla obrovské popularity a pevně se zakotvila na tuzemském trhu – zejména díky vynikajícímu poměru cena/výkon a bohatému portfoliu. Ne se vším se však výrobci u nás daří. Příkladem budiž nelichotivý osud vlajkové řady Mi 10, jejíž vysoká cena zapříčinila nezájem ze strany zákazníků, což vyústilo v předčasné ukončení prodeje.

Portfolio Xiaomi totiž netvoří jen chytré telefony, ale také výrobky z kategorie Ekosystém – inovativní elektronika a zařízení pro chytrou domácnost. Všechny výrobky si můžete prohlédnout nejen u největších prodejců elektroniky, ale i v Mi Storech po celé České republice. Letos byly nově otevřeny dvě prodejny ve Frýdku-Místku a v Kladně. Celkem má síť pod záštitou společnosti Witty Trade s.r.o. již 7 prodejen a chystá se otevření dalších poboček.

Xiaomi slaví 10. výročí

U příležitosti 10. výročí značky Xiaomi se v případě českého trhu můžete těšit na několik menších slev týkajících se dvou telefonů, vysavačů a routerů. Slevová akce na oslavu výročí probíhá od 17. 8. 2020 do 30. 8. 2020. Nakupovat můžete přímo na e-shopu.

  • POCO F2 Pro 128+6 GB za 11 999 Kč
  • Mi Note 10 128+6 GB za 12 999 Kč
  • Mi Robot Vacuum Mop P za 8 999 Kč
  • Mi Robot Vacuum Mop za 6 999 Kč
  • Mi Router 4C za 499 Kč
tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Radoslav Vrobel
Radoslav Vrobel
Naposledy upraveno: 18. 8. 2020 01:13
já teda nevím celý svět řeší jak si dávat pozor na huawei xiaomi honor a tady pořád děláte placené soutěže,reklamní články těmto vykradačum dat a špehum za čínské peníze placené od českých zastoupení..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze