Xiaomi představilo sluchátka Mi AirDots 2 SE. Jejich hlavním trumfem je nízká cena

8
Xiaomi představilo sluchátka Mi AirDots 2 SE. Jejich hlavním trumfem je nízká cena
Fotografie: mi.com
  • Ve výbavě najdeme Bluetooth 5.0 i podporu AAC a LHDC
  • Ovládání probíhá skrze dotykové plošky na vnějších stranách sluchátek

Xiaomi dnes skrze weibo.com představilo další opravdu bezdrátová sluchátka. Mi AirDots 2 SE představují, jak napovídá název, odlehčenou verzi Mi AirDots 2.

Za 170 čínských jüanů (zhruba 750 korun i s daní) zákazníci získají podporu LHDC i AAC, propojení skrze Bluetooth 5.0 a až 5 hodin přehrávání hudby na jedno nabití. Každé sluchátko přitom váží pouhých 4,7 gramů, pouzdro s USB-C pak stále snesitelných 48 gramů.

Ovládání probíhá skrze dotykové plošky na vnějších stranách sluchátek. Navíc nechybí ani automatická detekce vytažení z ucha, při které se pozastaví přehrávání hudby. Na domácím čínském trhu se sluchátka dostanou do prodeje již 19. května. Dostupnost a oficiální cena na našem trhu je zatím neznámá.

Diskuze ke článku
Pesedm
A v čem jsou SE? No už jsem to našel:
Hlavní rozdíly jsou hned dva. Chybí zvukový kodek LHDC s vysokým rozlišením, přítomno je standardní AAC a chybí funkce aktivního potlačení okolního hluku.
Tedy nechybí funkce "Environmental Noise Cancellation", která dokáže potlačit šum během hovorů pomocí dvou mikrofonů. Ale chybí aktivní potlačení hluku.
Harper
Tak tyhle pecky na spalku to fakr nechces jako. Design asi nekde zapomeli. A zvukove o tridu horsi nez earpods od apple.
Cena odpovida kvalite.
zuzu
750 nizka cena? :-D
Likel
Dobrý den,
Na začátku třetího odstavce máte konec tagu


Prosím o opravení
Díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze