Xiaomi ohlásilo aktualizaci na Marshmallow pro dva své modely

6

Také Xiaomi přinese aktualizaci na Android 6.0 Marshmallow, nejdříve se jí dočkají modely Mi4 a MiNote, a to v nadcházejících týdnech. Konkrétní termín vydání aktualizace však zatím nebyl stanoven, musíme se tedy spokojit s tím, že aktualizace se oba modely určitě dočkají.

O verzi operačního systému Android s označením Marshmallow jsme toho napsali již hodně, stejně tak můžete sledovat i našeho aktualizovaného průvodce, ve kterém se objevují všechny nové modely, u kterých výrobce aktualizaci přislíbil. Nyní se mohou radovat majitelé mobilních telefonů od Xiaomi, konkrétně majitelé modelů Mi4 a MiNote. Ty totiž obdrží aktualizaci v následujících týdnech.

TIP:

Xiaomi Mi4 a MiNote

Pokud vás zajímá, co se stane s nadstavbou MIUI, je potvrzené, že ta se aktualizace souběžně s Marshmallow nedočká a zůstane tedy na verzi s číselným označeným 7. Aktualizace tedy nebude tak výrazného charakteru, alespoň co se změn designové stránky týká.

Xiaomi Mi4

Xiaomi MiNote
Graf ceny produktu Xiaomi Mi4 16GB poskytuje server Heureka.cz

Xiaomi MiNote

Xiaomi Mi4
Graf ceny produktu Xiaomi Mi Note 16GB poskytuje server Heureka.cz

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Jakub
Šťastní majitelé Mi4ky. Dostanou Androidu 6.0 a k tomu mají i možnost přejít na Windows 10. Kdyby někdo udělal dualboot, byl by to bezkonkurenční telefon.
Honza
Ještě před tím než začnou ohlašoval a slibivat Marshmallow by mohli poskytnou Android 5
Comby
Na gsmarene nevedia čítať. 6ku dostanú Mi3/Mi4/Minote. Mi4 budúci týždeň, Mi3/Minote neskôr.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze