Poco X2 uniká na nových snímcích. V displeji se usídlí duální selfie kamerka

5× aktualizováno
Poco X2 uniká na nových snímcích. V displeji se usídlí duální selfie kamerka
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Poco je nyní samostatnou podznačkou Xiaomi
  • Pocophone X2 Lite má být vybaven Snapdragonem 765G
  • Představení proběhne v únoru

Aktualizováno 30. 1. 2020

Snímky telefonu Poco X2 odhalují duální selfie kamerku v podlouhlém výřezu, ale i poměrně výraznou mřížku reproduktoru v horním rámečku. Pravděpodobně se tak můžeme těšit na stereo zvuk.

Aktualizováno 27. 1. 2020

Poco na svých oficiálních stránkách poco.in informovalo, že k představení nového modelu dojde 4. února. Nově také víme, že se novinka bude moci pochlubit 64megapixelovým fotoaparátem od Sony a 120Hz displejem.

Aktualizováno 24. 1. 2020

Spekulací kolem dalšího Pocophonu přibývá a všímá si toho i samotný výrobce. Ten se rozhodl, že zatne tipec všem nepřesným odhadům a skrze oficiální účet na Twitteru prozradil, že se novinky dočkáme v únoru.


Aktualizováno 23. 1. 2020

Pod značkou Poco již brzy vznikne další smartphone a zřejmě nezůstane pouze u jednoho telefonu. Na blížící se novinku nyní Poco láká na svém indickém Twitter účtu. V teaseru jde při troše snah a hledání zahlédnout i velmi pravděpodobný název. Těšit se zřejmě můžeme na Poco X2.


Aktualizováno 21. 1. 2020

Značka Poco, která se před pár dny oficiálně oddělila od Xiaomi, chystá podle informací YouTube kanálu RevAtlas hned trojici smartphonů.

RevAtlas zveřejnil také několik obrázků Pocophonu F2 Lite, který má být vybaven herním čipsetem Snapdragon 765G, 6 GB RAM a 5 000mAh baterií. Trojice nových smartphonů má být představena ještě letos. O výbavě zbylých dvou mobilů v současnosti bohužel informace nemáme.

Původní informace z 17. 1. 2020

Xiaomi Pocophone F1 z roku 2018 se dočkal vřelého přijetí ze strany zákazníků, které zaujal díky skvělému poměru výkon/cena a na svou dobu také špičkovou hardwarovou výbavou. Mnohé tak překvapilo, když jsme se v minulém roce nedočkali žádného nástupce a na internetu se dokonce objevily spekulace, že Xiaomi už ani neplánuje další Pocophone vyrobit.

Dnes máme pro všechny příznivce tohoto smartphonu skvělou zprávu, neboť bylo oficiálně potvrzeno vzniknutí nové podznačky „Poco“, pod níž má být ještě letos představen nový Pocophone. Jakými specifikacemi se novinka pochlubí v současnosti zatím bohužel nevíme.

Diskuze ke článku
Carda Carda
Carda Carda
Pokud tam nebude SD865 (ten telefon měl vyjít před půl rokem se SD855, nebo až za půl roku se SD865), tak je všechno špatně, resp. zákazník nedostane to, co dostal od Poco F1.
Carda
A na velký výřez taky?
Xwert Is
Xwert Is
Dať tam ešte Android One a cenu okolo 250 € tak im ľudia ruky obtrhajú. Som zvedavý ale nerozumiem bude to podznačka Xiaomi alebo sa od nich odtrhli? Zaujíma ma to z pohľadu podpory SW.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze