Xiaomi Mi S: v přípravě je údajně výkonná a kompaktní novinka

8

Najít dnes špičkově vybavený telefon rozumných rozměrů je velmi obtížné. Jejich prořídlé řady by však mohlo zacelit Xiaomi. V případě je novinka se 4,6palcovým displejem a výkonným procesorem Snapdragon 821.

Xiaomi Mi S

Spekuluje se o Xiaomi Mi S, které má být menší verzí již představeného Xiaomi Mi 5S a pokud by se potvrdily všechny v tuto chvíli známé spekulace, měli bychom čest s nejlépe vybaveným kompaktním telefonem. Považte sami, například displej bude mít úhlopříčku 4,6 palce a Full HD rozlišení. Rozhodně se hodí zmínit rozměry malého zařízení, které mají být 128,3 × 64,8 × 8,2 milimetrů. Hmotnost se zastaví na 138 gramech. Chystaný model by měl uspokojit i ty nejnáročnější uživatele, neboť nabídne procesor Snapdragon 821 a 4GB operační paměť. Velkorysá je též 128GB interní paměť.

TIP! Recenze Xiaomi Mi 5S – Králem v cizí zemi

Xiaomi Mi S

Prostředí by již měl zajišťovat Android 7.0 s nadstavbou MIUI 8.0. V případě 12megapixelového fotoaparátu sáhlo Xiaomi po modelu Sony IMX378 se schopností záznamu 4K videa. Čelní kamerka bude mít 4 megapixely. Samozřejmostí je LTE, konektor USB-C nebo Bluetooth 4.2. Mi S si také poradí se dvěma nano SIM kartami a jeho baterie bude mít kapacitu 2 600 mAh. Vhod jistě přijde podpora rychlého nabíjení. V tuto chvíli není jasné, kdy by se novinka mohla světu oficiálně představit.

Zdroje: weibo.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Jenda
Samozřejmostí je LTE ??? A tím se rozumí samozřejmě bez u nás potřebných pásem ?? Pokud ale LTE pro nás bude, tak ho určitě pořídím
Pepik
Samozřejmostí je LTE, pane redaktore, mám rád Xiaomi, ale toto mi tak samozřejmé nepřijde. Nedělejte hlupáka a buď napište, že bude podpora 800MHz pásma, nebo že se zatím neví.
Hexagon
Zda sa,ze ste to nepochopili. Myslel tym,ze to LTE urcite bude mat,vzhladom na SoC ale zatial nie su k dispozicii ziadne informacie o pasmach,takze povedat ze LTE nema by bolo zbytocne nefer.
Pepik
Tak se píše jen o podpoře VoLTE, jinak pásma LTE nikde nejsou. Takže pane redaktore, opravte si to, nebo nám dejte zdroj kde se to píše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze