Xiaomi láká na představení Mi4i obrazem Mony Lisy

O tom, že čínské Xiaomi má na 23. dubna naplánovanou tiskovou konferenci v daleké Indii, jsme vás již informovali. Se samotnou pozvánkou si ale společnost očividně nevystačila – nyní totiž přes svůj oficiální Facebook účet na konferenci láká netradičně obrazem Mony Lisy a dalšími obrázky.

Jak už jsme vás informovali, tisková konference společnosti proběhne 23. dubna a je na 99,9 % jisté, že na ní dojde k představení telefonu Xiaomi Mi4i, který by měl být pravděpodobně jakousi ořezanou verzí modelu Mi4, který je stále vlajkovou lodí výrobce. Telefon by totiž dle specifikací, jež se podařilo zjistit z databáze benchmarku GeekBench 3 a databáze Singapur IDA (Infocomm Development authority) měl být poháněn „pouze“ 64bitovým procesorem Samsung s osmi jádry na taktu 1,65 GHz, jenž má být doplňován 2 GB RAM.

Takto Xiaomi láká na představení nového telefonu

Jak si můžete povšimnout na obrázcích výše, společnost se snaží potenciální zákazníky lákat několika vtipnými obrázky. Z prvního obrázku přitom vyplývá, že novinka by měla pravděpodobně nabídnout velmi jemný displej. Druhý obrázek pak naznačuje, že bychom se mohli při zachování kompaktních rozměrů dočkat telefonu s vysokou kapacitou baterie. Poslední obrázek pak patrně znamená, že Xiaomi si dalo s návrhem a konstrukcí telefonu skutečně záležet.

Zdroje: facebook.com, facebook.com, facebook.com, androidcommunity.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze