Xiaomi je poprvé na veletrhu CES, sledujte jeho tiskovku on-line

Dnes čeká veletrh CES v Las Vegas jedna velká premiéra. Vůbec poprvé totiž do největšího města státu Nevada zavítá čínský výrobce Xiaomi a rozhodně nepřijede s prázdnou. V plánu má dnes večer svou vlastní tiskovou konferenci.

Xiaomi

Xiaomi je ambiciózní čínský výrobce, který však i přes nepopíratelné úspěchy stále působí na několika málo trzích. Mezi ně však nepatří žádný v Evropě či Severní Americe. Přesto se výrobce vypravil do Las Vegas na veletrh CES 2017 aby všem na světě ukázal, co umí. Lze tak očekávat, že v rámci tiskové konference bude prezentováno celé portfólio výrobce, které se zdaleka neomezuje jen na mobilní telefony. Nicméně i o nich jistě bude řeč a nelze vyloučit, že se dočkáme nějakých novinek. Přímo o novém modelu se prozatím nic neví, avšak spekuluje se například o bílé verzi bezrámečkového modelu Mi MIX.

TIP! Recenze Xiaomi Mi MIX – Zažijte budoucnost ještě dnes

Tisková konference Xiaomi začíná ve 20:00 hodin středoevropského času a můžete ji sledovat prostřednictvím on-line video přenosu níže.

Partnerem zpravodajství o Xiaomi z veletrhu CES 2017 je e-shop xm.cz

Diskuze ke článku
qwertz
tak co bude?
Xwert Is
Xwert Is
To nemyslia vážne že sa chvália jedným telefónom čo podporuje Global LTE.... Niekto by im mal otvoriť oči že to by sa mali hanbiť že len tak málo telefónov to podporuje.
Opýtajte sa ich kedy plánujú podporovať aj naše LTE pásma.
qwertz
konference o mi tv 4 fakt super. -_-
Pepik
Redaktor to ještě nerozdejchal, nebo usnul?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze