Xiaomi chystá Android 7.0 Nougat pro celou řadu svých modelů

3

Na nejnovější verzi operačního systému Android se těší mnozí uživatelé. Aktualizace plánuje vydat také Xiaomi, a to hned na několik svých modelů. Těšit by se tak mohli i majitelé starších kousků.

Android 7.0 Nougat

Každoroční situace kolem Androidu se opakuje. Po vydání novější verze systému od Googlu nastává vyčkávání, kdo z výrobce přistoupí k aktualizacím dříve a jaké modely si vybere. Zpravidla bez obav můžete být v případech, že vlastníte vlajkové lodě. Tam se s aktualizací jednoznačně počítá. U Xiaomi to však vypadá ještě nadějněji. Potvrzenou aktualizaci již má vlajkový model Xiaomi Mi 5 a zřejmě také jeho deriváty s přídomkem „S“. Spekuluje se však i o dalších modelech.

TIP! Recenze Xiaomi Mi MIX – Zažijte budoucnost ještě dnes

V prvním čtvrtletí roku 2017 by měla být aktualizace vydána také pro modely Mi Max, Mi Note, Mi 4c a Mi 4S. Z dalších zdrojů uniklých skrze sociální síť Weibo padly zmínky o modelech Redmi Note 3, Redmi 2 Prime, Mi 4i a tabletu MiPad. Seznam navíc rozhodně nebude kompletní, neboť v něm chybí několik prémiových zařízení z konce loňského roku, která se aktualizace také jistě dočkají. Vzpomenout můžeme na modely Mi MIX či Mi Note 2.

Zdroje: xiaomiadvices.com, deccanchronicle.com

Diskuze ke článku
T
Na Mipad nugat jo?Kdyz za celi 2 roky neudelali na nej ani android 5 ani 6..
tomu snad neverite
Tomas
Asi myslej mipad 2 generace
MC3302869431861
A na RedMi 3 nebude?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze