Xiaomi Buds 4 Pro pohladí uši a potěší oči. Ale co peněženku?

2
Xiaomi Buds 4 Pro pohladí uši a potěší oči. Ale co peněženku?
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Evropskou premiéru si odbyla i sluchátka Xiaomi Buds 4 Pro
  • Nabídnou design jako z vesmíru a špičkové funkce
  • Těšit se můžete na adaptivní ANC, prostorový zvuk a famózní výdrž baterie

Kromě hodinek Watch S1 Pro, které míří do Evropy po loňské premiéře, můžeme vyhlížet i prémiová sluchátka Xiaomi Buds 4 Pro. I ta již pár měsíců známe, avšak až nyní se odhaluje tuzemská cena, která bude činit 5 199 Kč. A co za tuto prémiovou cenu dostanete?

Začneme pouzdrem, které vypadá velmi nápaditě, po otevření vidíte prakticky jeho průřez. Na první pohled si tak sluchátka s konkurencí nespletete. Fanoušky tanců v dešti potěší odolnost dle IP54. A funkce? Xiaomi Buds 4 Pro využívají technologii LDAC od Sony, která umožňuje přenos dat rychlostí až 990 kb/s a bitovou hloubku až 32 bitů, spolu s podporou bezdrátového Hi-Res zvuku. Poslech hudby vám zpříjemní aktivní potlačení okolního hluku (ANC), které eliminuje ruchy až do úrovně 48 dB, Xiaomi nabídne také hned tři transparentní režimy. Radost vám při používání udělá i chytré řešení na snadné párování s až dvěma zařízeními současně. Sluchátka jsou vybavena 11mm dynamickými měniči.

Funkce integrovaného prostorového zvuku detekuje pohyby hlavy uživatele a upravuje zvuk podle její pozice. Že by malá inspirace u Apple AirPods Pro?

Nabíjení probíhá skrze USB-C, případně je podporováno i bezdrátové nabíjení, bez ANC činí souhrnná výdrž téměř 38 hodin, což je úctyhodné. Nová sluchátka se dodávají ve dvou barevných variantách: zlaté Star Gold a černé Space Black.

Diskuze ke článku
Petr Slanina
Petr Slanina
Porovnávám sluchátka oproti flipbuds pro. Sluchátka hrají pěkně a čistě, hloubky jsou taky úctihodné ale to ANC není tak dobré jak výrobce popisuje u staršího modelu bylo lepší... po stránce zpracování nejsou tak kvalitně zpracovaného jako např. Flipbuds Pro (také od Xiaomi) ale sluchátka v krabičce drží pevně díky magnetům takže se není třeba bát toho že vám vypadnou nabíjí se rychle a mě osobně každodenním používání vydrží týden se zapnutým ANC

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze