WhatsApp protáhl podporu pro OS BlackBerry o půl roku

20

Populární komunikační kanál WhatsApp čekají změny ohledně podporovaných platforem. Systémy, které již dávno vzal čas, nebo jejich čas brzy nadejde, se vývojáři rozhodli přestat podporovat. Například uživatelé systému od BlackBerry však dostali půl roku k dobru.

WhatsApp Messenger

Společnost WhatsApp již zkraje letošního roku ohlásila, že ukončí podporu své aplikace pro několik různých verzí starších operačních systémů. Jednalo se například o Android 2, Windows Phone 7, prostředí Nokie S40, Symbiany S60 či BlackBerry 10. Podpora měla být ukončena do konce roku 2016. Nyní však došlo ke změně, jak se lze přesvědčit přímo na stránkách WhatsAppu.

TIP! WhatsApp konečně zpřístupní videohovory pro všechny

Ze změny mohou mít krátkodobou radost uživatelé přístrojů s prostředím Nokia S40, operačním systémem Symbian S60 a BlackBerry OS / BlackBerry 10. V těchto případech WhatsApp posunul konec podpory na 30. červen 2017, tedy o půl roku. Po tomto datu již nebudou aplikace podporovány. V případě systémů Android 2.1 / 2.2, Windows Phone 7 a iOS 6 bude podpora ukončena ihned zkraje roku 2017.

Stáhnout WhatsApp Messenger

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: whatsapp.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Alfonz
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja som si to vymodliiiiiil .........suppeeeeeeeeeeer ....mam rad blackberry sudruhovia ..
Mirek
Kdy budu moct konečně používat whatsap plnohodnotně na mém ipadu? Měli by se zaměřit tímto směrem.
cot1122
To má význam jen pro starší BB. Od systému 10 spokojeně používáme poslední verze androidích .apk, které na Blackberry běží bez nároku na služby google play.
Zolo22
Cot1122: si si istý, že ide používať androidacky WhatsApp ? Plnohodnotne?
Dosť pochybujem, že sa to da požívať, ak sa to vôbec rozbeha (doručenie správy, LED upozornenie, spolupráca s Hubom, atd..
Ale veľmi rád bych sa mýlil..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze