Významné agentury potvrzují tiskovku Applu na 12. září

1

Předešlé spekulace o zářijové konferenci Applu, na které se představí celá kupa novinek, bychom zcela bez potíží mohli předhlédnou, jelikož se nepodložené informace kolem nového iPhonu objevují takřka denně. Včera však další portály nezávisle na sobě potvrdily zářijovou konferenci, takže za tím možná něco bude.

Ale posuňme se trochu do minulosti. Předevčírem se na webech iMore a iLounge objevily informace, že bude Apple pořádat v polovině září exkluzivní konferenci, na které odhalí nejen novou generaci iPhonu, ale také další iPod Touch, vylepšený iPod Nano a inovovaný iPad včetně nové zmenšené verze.

Předpokládaný vzhled šesté generace iPhonu

Včera se k výrokům přidaly také weby Reuters a AllThingsD, což dává naději na to, že alespoň něco z toho bude pravdou. AllThingsD tvrdí, že i jeho zdroje potvrzují konferenci, která by se měla konat v týdnu od 10. září. Středa 12. září vypadá jako nejvíce možná varianta. Do chumlu se připojil také web Reuters, který však také dodává, že datum není vytesáno do kamene a stále se může posunout.

Ať se to má jakkoliv, je velká pravděpodobnost, že Apple v září opravdu představí nejenom nový iPhone, ale také další produkty. Rozhodně se bude jednat o jednu z nejsledovanějších událostí letošního roku.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Hadas
Nejsem fanda Applu, jeho systému a politiky, ale kvalita jejich výrobků je prostě velmi dobrá. Pokud takhle bude vypadat nový iPhone, tak je to pořád stejně dobré, ale jak by řekl Homer - nuudáááá.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze