Vyzkoušeli jsme ohebný Honor Magic V! Podívejte se, jak mu to sluší

Aktualizováno o video
Vyzkoušeli jsme ohebný Honor Magic V! Podívejte se, jak mu to sluší
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Osahali jsme si první ohebný smartphone z dílny Honoru
  • Novinka se chlubí minimální mezerou v oblasti pantu

První ohebný smartphone z dílny společnosti Honor, „skládačku“ Magic V, jsme si dnes mohli naživo vyzkoušet v Praze. Novinka, o jejíž specifikacích si můžete přečíst v článku z představení, nás zaujala zejména zpracováním pantu, díky kterému má ve složeném stavu tloušťku pouhých 14,3 mm. Zároveň se mezi oběma stranami v oblasti pantu nenachází žádná výraznější mezera, což je prozatím vcelku ojedinělé.

Po rozevření Honoru Magic V se můžete těšit na opravdu velký OLED displej o uhlopříčce 7,9", který nás zaujal velmi vysokým jasem i vyšší obnovovací frekvencí (90 Hz). Oblast ohybu je poměrně snadno viditelná, při běžném používání si jí však nevšimnete, stejně tak není nijak rušivý „výřez“ pro selfie kameru. Honor Magic V jinak působí velmi prémiově, a to i díky zádům z veganské kůže, která spolehlivě zamezí otiskům.

Vyzkoušeli jsme ohebný Honor Magic V v luxusním provedení

Balení pak obsahuje hned dva nabíjecí adaptéry (jeden klasický do zásuvky, druhý do autozapalovače, napájecí/datový kabel (2×) a také ochranný kryt na záda s integrovaným stojánkem. Cena ani dostupnost pro ČR nebyla oznámena, uvedení na náš trh prozatím nebylo potvrzeno (ale ani vyvráceno). O případných novinkách souvisejících s modelem Honor Magic V v ČR vás budeme informovat.

Honor Magic V

Rozměry160,4 × 72,7 × 14,3 mm, 288 g
DisplejOLED, 7,9" (2 272 × 1 984 px)
Fotoaparát50 Mpx, video: 3 840 × 2 160 px, 60 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 8 Gen1, 1×3 GHz + 3×2,5 GHz + 4×1,8 GHz
PaměťRAM: 12 GB, úložiště: 512 GBne
Akumulátor4 750 mAh
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze