Využijte slev v rámci Summer Black Friday. Ušetřit můžete i tisíce

Využijte slev v rámci Summer Black Friday. Ušetřit můžete i tisíce
  • Mobil Pohotovost si připravila letní variantu Black Friday
  • V nabídce jsou jak mobilní telefony, tak také bezdrátová sluchátka a chytré hodinky, ušetřit můžete tisíce
  • Akce trvá do 30. 8., případně do vyprodání zásob

Letní akce nejsou ničím výjimečným, zajímavé ceny chce nabídnout i Mobil Pohotovost. V rámci akce „Summer Black Friday“ můžete ušetřit tisíce na zajímavých produktech, od mobilních telefonů až po chytré hodinky. Akce je časově omezena, nakupovat můžete až do 30. srpna, případně do vyprodání zásob.

Apple iPhone X

A na čem všem lze vlastně ušetřit? Slevu ve výši 2 tisíc korun lze získat například na iPhone X v 64GB paměťové variantě, Apple iPhone 7 pak lze zakoupit za necelých 14 tisíc korun. Pokud vás více zajímá Android, nabízí se Xiaomi Mi A1 ve zlaté barvě, které spadá do rodiny Android One a nově jej lze sehnat za velmi příjemnou cenu 3 890 Kč. Potěšit by mohl i Huawei Mate 10 Lite, ten lze získat za 5 990 Kč.

Xiaomi Mi A1

S větší slevou lze získat také sluchátka Apple AirPods, konkrétně za 3 790 Kč. Pokud vás zajímají spíše chytré hodinky, se slevou můžete nakoupit Samsung Gear Sport, a to za necelých 6,5 tisíce korun. Pokud si chcete hlídat váhu, ideálně detailně, vyplatí se investice do chytré váhy Xiaomi Mi Body Composition Scale, kterou lze opět získat se zajímavou slevou, konečná cena přitom činí 899 Kč.

Slev je samozřejmě mnohem více, jejich kompletní seznam naleznete přímo na stránkách prodejce.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze