Výrobce Oppo oficiálně vstoupí na český trh. Nejprve představí řadu Reno5

Výrobce Oppo oficiálně vstoupí na český trh. Nejprve představí řadu Reno5
Fotografie: mobilenet.cz
  • Oppo má zastoupení ve více než 40 zemích na 5 kontinentech
  • Nově se připojí i Česká republika, kde Oppo nejprve uvede řadu Oppo Reno5
  • Výrobce klade důraz na rychlost nabíjení, kvalitu fotoaparátů i displeje

Už brzy na náš trh oficiálně vstoupí značka Oppo se smartphony z řady Oppo Reno5. Společnost byla založena v roce 2004 a velmi rychle si získala silnou pozici na trhu. V současné době je Oppo jedním z největších výrobců smartphonů na světě. K více než 40 zemím na 5 kontinentech s oficiálním zastoupením značky Oppo se nyní připojí i Česká republika.

Zaměření na inovace a design

Aby mohla značka Oppo na vysoce konkurenčním trhu mobilních telefonů uspět, investuje miliardy dolarů do výzkumu a vývoje a spolupracuje s předními světovými designéry. Oppo provozuje 6 výzkumných institutů a 4 výzkumná centra, ve kterých pracuje přes 10 000 vědců a výzkumníků – to je 25 % všech zaměstnanců společnosti. Produkty Oppo vznikají v 9 výrobních centrech vybavených nejmodernějšími technologiemi. Ze 70 % je výroba plně autonomní a na 90 % je automatizováno testování produkce.

Expresní nabíjení a špičkové fotoaparáty

Při vývoji smartphonů se Oppo soustředí především na kvalitu fotografií a displejů i na rychlé nabíjení baterií. Jedním z hlavních cílů značky je také zpřístupnit široké veřejnosti nejnovější mobilní síť 5G, a to i v nižších produktových řadách.

Oppo Reno 10x Zoom

Technologie patentovaného rychlého nabíjení SuperVOOC/VOOC umožňuje nabíjení baterií smartphonů výkonem až 65 W. V závislosti na konkrétním produktu a kapacitě dané baterie to u průměrného kousku Oppo znamená až 2 hodiny telefonování po 5 minutách nabíjení i nabití smartphonů na 95 % kapacity baterie za pouhých 30 minut. Telefony Oppo běží na Androidu, který je doplněný o nadstavbu ColorOS.

Vstup na trh značka zahájí prodejem zástupců produktové řady Oppo Reno5. Postupně však bude Oppo na český trh uvádět další produkty ze svého portfolia, například sluchátka. Značka Oppo oficiálně vstoupí na český trh v horizontu několika týdnů, a to spolu se speciální nabídkou.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze