Vynikající české RPG Reaper je nyní dostupné pro iOS i WP

3

České akční RPG Reaper si doposud mohli užít jen uživatelé systémů Android nebo BlackBerry. Nyní je však hra dostupná pro platformy iOS, Windows Phone a Windows 8. Hru jsme již recenzovali a moc se ním líbila. Nejvíce jsme ocenili zábavné souboje a kvalitní zpracování. Navíc je k dostání zdarma.

17. září jsme recenzovali povedenou českou hru Reaper, která si od nás odnesla 85 %. Nešlo o nic nečekaného, studio Hexage patří mezi stálice a všechny jejich hry jsou na velmi vysoké úrovni. Všechny hráče jistě potěší, že vydávají na většinu moderních platforem. To znamená Android, iOS, Windows Phone, ale také BlackBerry nebo Windows 8. Reaper měl však zpoždění a nejprve vyšel na Androidu (kde jsme ho recenzovali) a BlackBerry. Nyní se však dočkaly i ostatní platformy. Hra je navíc zdarma, takže vám ve stažení nic nebrání. Pokud se vám hraní zalíbí, tak si po desátém levelu budete muset odemknout plnou hru, do té doby můžete hrát zdarma bez omezení.

Hru jsme pochválili za hezkou grafiku, osvěžující a rychlou hratelnost a také za ovládání, které funguje skvěle gesty, ale na klávesnici nebo gamepadu si hru užijete ještě víc. Příběh se točí okolo nenápadného šermíře, který se chce stát mocným Černým šermířem. To je bohužel největší slabinou hry. Příběh netáhne a úkoly nejsou moc zajímavé. Vše to stojí na hratelnosti, pěkné grafice a povedené hudbě. K dokonalosti tak chybí právě ono vyprávění.

Stáhnout Reaper

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Připomeňte si také naši videorecenzi:

Reaper – videorecenze

Diskuze ke článku
Johny
Sice mi hry nezajímaj, ale pěkná recenze. Dobře odprezentované
Jirka
K čemu to, že je to české, když to stejně nemá češtinu...
Arnold
Pokud hry budou a jakože momentálně se tak dělají všechny, styl, grafika, hratelnost, prostě hovadiny, tak RIP všem hrám. Mi připadá, že dneska dělá hry každý osel. Dřív to dělal nadšenec, dnes jen zaměstnanec.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze