Vyhrajte Xiaomi 12 Lite v naší vánoční soutěži

Vyhrajte Xiaomi 12 Lite v naší vánoční soutěži
Fotografie: Xiaomi
  • V dnešní soutěži můžete získat povedené Xiaomi 12 Lite
  • To zaujme 120 Hz AMOLED displejem a 108Mpx fotoaparátem
  • Zaujme i baterií s kapacitou 4 300 mAh a rychlým nabíjením

Další soutěž serveru mobilenet.cz je tu, tentokrát můžete získat nadupadné Xiaomi 12 Lite. Jako obvykle to nebude náročné, bude stačit, abyste zodpověděli jednu soutěžní otázku a pak se už jen těšili na losování, které proběhne koncem roku.

O co se hraje?

Xiaomi 12 Lite láká už na design, zaujme tenké a lehké tělo. Posuďte sami, tloušťka činí jen 7,29 milimetrů a hmotnost se zastavila na 173 gramech. Radost udělá 6,55" AMOLED displej se 120 Hz obnovovací frekvencí. Radost udělá ochrana displeje, která je svěřena do rukou sklíčka Gorilla Glass 5. Přímo do displeje je zabudována čtečka otisků prstů. Nasazen je Android 12 a nadstavba MIUI 13. Nechybí stereo reproduktory. Tenké tělo odskákala baterie s velmi průměrnou kapacitou 4 300 mAh, je podporováno velmi rychlé 67W nabíjení. V další výbavě figuruje podpora NFC i 5G.

Jak hrát a vyhrát?

Je to snadné, jako vždy. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a doplnit své kontaktní údaje. Soutěž trvá od 13. 12. 2022 20:00 hod. do 26. 12. 2022 23:59 hod. Poté soutěž ukončíme a vyhodnotíme.

Abyste nepřišli o žádnou novinku, doporučujeme sledovat náš Instagram. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěží serveru mobilenet.cz, která naleznete zde.

Soutěžní formulář



Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, případně se zobrazuje chybně, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná novinka neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!