Vyhrajte Motorolu moto g200 5G v naší vánoční soutěži!

Vyhrajte Motorolu moto g200 5G v naší vánoční soutěži!
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Nově máte možnost soutěžit o výkonnou Motorolu moto g200 5G
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku

Teprve před pár týdny byla oficiálně odhalena světu, už nyní si o ni můžete zasoutěžit na mobilenet.cz! Ano, mluvíme o Motorole moto g200 5G, která nabízí nejvýkonnější procesor od Qualcommu, tedy Snapdragon 888+. Ten využijí nejen na výkon nároční uživatelé, ale také herní nadšenci. Nejen ty dále zaujme také 6,8" Full HD+ panel s podporou 144Hz obnovovací frekvence.

Motorola

Z další výbavy jistě stojí za pozornost 108Mpx hlavní fotoaparát s pixely o velikosti 2,1 mikronu díky skládaní 9 pixelů do 1. Fotovýbavu pak doplňuje ultraširokoúhlý objektiv s automatickým ostřením, který slouží také jako makro kamerka. Skvělou výdrž má zajistit 5 000mAh baterie s podporou 33W nabíjení a vhod přijde rovněž zvýšená odolnost IP52. A design? Luxusní a sebevědomý, ostudu vám novinka neudělá ani při srovnání s mnohem dražšími kousky.

Motorola Moto G200

Motorola tak představila skvěle vybavený kousek s nekompromisním výkonem, navíc za rozumnou cenu. Ale víte co? Pro jednoho z vás bude zcela zdarma! Získat jej totiž můžete v naší dnešní soutěži.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět tři soutěžní otázky. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách společnosti Motorola.

Soutěž probíhá od 14. 12. 2021 18:00 hod. do 28. 12. 2021 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!