Vyhrajte Lenovo Vibe Shot a zaznamenejte si vaše vzpomínky

1

Podzim se blíží ke svému závěru, avšak venkovní scenérie stále nabízejí překrásný pohled. Navíc, s blížícími se Vánoci by jistě nejednoho fotografického fanouška potěšil dárek v podobě stylového fotomobilu od Lenova, konkrétně model Vibe Shot. Právě o ten soutěžíme v naší další soutěži. Jeden z vás si tak může nadělit špičkový vánoční dárek.

Vánoce jsou už téměř za dveřmi a proč si tedy nenadělit špičkový fotomobil? Lenovo Vibe Shot je smartphone, který vypadá a funguje podobně jako kompaktní fotoaparát. Tento chytrý telefon a fotoaparát v jednom zařízení přináší promyšlený hardware včetně manuálního tlačítka spouště, které nejen že usnadňuje focení, ale také aktivuje zadní fotoaparát jediným stisknutím. Mezi další fotografické vychytávky patří také infračervené automatické ostření, které je dvakrát rychlejší než běžné automatické ostření, objektiv tvořený 6 prvky, optická stabilizace obrazu zabraňující rozmazání a BSI senzor.

Lenovo Vibe Shot

Kromě svých fotografických vlastností nabídne Lenovo Vibe Shot také jemný 5palcový FullHD IPS displej se širokými pozorovacími úhly, výkonný osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon, 3 GB RAM a podporu vysokorychlostní připojení LTE. Pokud vás tento telefon zaujal, rozhodně zkuste štěstí v naší soutěži.

Lenovo Vibe Shot - hlavní přednosti

  • špičkový fotoaparát s hardwarovou spouští a optickou stabilizací obrazu
  • vysoká interní paměť, osmijádrový procesor Snapdragon 615 a 3 GB oeprační paměti RAM
  • baterie s nadstandardní kapacitou 2 900 mAh
  • pouze 7,3 milimetrů tenká konstrukce, kovový rám
  • 5palcový IPS FullHD displej s jemností 441 pixelů na palec
  • podpora vysokorychlostního LTE
Lenovo Vibe Shot

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně odpovědět na obě soutěžní otázky. Na výherce čeká úplně nový smartphone Lenovo Vibe Shot v elegantní kovově šedé barvě. Více informací o telefonu a také malou nápovědu k otázkám najdete na stránkách společnost Lenovo i.

Soutěž probíhá od 23. 11 2015 00:01 do 6. 12. 2015 23:59, na zařazení do slosování tedy máte celé dva týdny. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru, Google+ a Instagramu!

Soutěžní otázky