Vyhrajte Honor Watch ES v naší předvánoční soutěži!

Vyhrajte Honor Watch ES v naší předvánoční soutěži!
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Zpříjemněte si čekání na Ježíška soutěží o chytré hodinky
  • Dnes si můžete zahrát o hodinky Honor Watch ES, stačí zodpovědět jednoduchou otázku a mít štěstí při losování!

O co hrajeme?

Honor Watch ES jsou moderní hodinky určené pro milovníky fitness a módy. Tenký a lehký design spolu se silikonovým páskem a zakřivenými hranami je příjemný i při celodenním nošení. Jejich vzhled podtrhuje stylový dotykový AMOLED displej, na kterém si můžete přizpůsobit ciferníky dle vaší nálady, osobnosti nebo outfitu. Hodinky jsou nejen výborným módním doplňkem, ale také osobním trenérem. Disponují totiž virtuálním trenérem, který vám pomůže udržovat aktivní životní styl.

Honor Watch ES

Honor Watch ES podporují desítky režimů cvičení, které pokrývají širokou škálu sportovních aktivit. Režimy tréninků nabízejí přesná data, jako je srdeční frekvence, spálené kalorie nebo doba trvání. Sledují i různá data přizpůsobená konkrétnímu tréninku. Pro efektivnější cvičení si můžete nastavit tréninkové cíle, jako je vzdálenost, kalorie nebo čas. Hodinky vás dostanou i svou vynikající výdrží baterie, na jedno nabití vydrží až 10 dní, během kterých vám budou neustále monitorovat srdeční frekvenci, spánek, stres i hladinu kyslíku v krvi. Ženy rozhodně ocení i monitor menstruačního cyklu, který dokáže předpovědět nadcházející menstruaci nebo plodné dny.

Plné nabití hodinek můžete očekávat za 100 minut, při využití rychlého nabíjení se na 70 % baterie dostanete již za půl hodiny. Pro maximalizaci pohodlí jsou hodinky vybaveny širokou nabídkou funkcí. Můžete přijímat oznámení o příchozích telefonních hovorech a zprávách, které si lze z hodinek přečíst. Kromě toho můžete hodinky využít i k zobrazení informací o počasí a k přehrávání hudby. Majitelé telefonů Honor a Huawei s EMUI 10.1 jistě ocení možnost dálkového ovládání pro pořizování fotografií.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jedinou soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď můžete nalézt na stránkách společnosti Honor.

Soutěž probíhá od 7. 12. 2020 18:00 hod. do 13. 12. 2020 23:59 hod., tedy jeden celý týden! Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!