Vyhrajte Honor 10 Lite a Honor Band 4 v naší nové soutěži

Vyhrajte Honor 10 Lite a Honor Band 4 v naší nové soutěži
  • Třetí a zároveň poslední díl našeho seriálu soutěží serveru mobilenet.cz a společnosti Honor je tu
  • Ode dnešního dne můžete soutěžit o špičkový Honor 10 Lite a náramek Honor Band 4, opět v rámci magického balíčku
  • Stačí správně poskládat indície a šťastným výhercem se můžete stát právě vy

Server mobilenet.cz si pro vás ve spolupráci se značkou Honor připravil seriál soutěží o špičkové ceny. Odstartovali jsme před měsícem, kdy jsme mohli získat balíček v podobě Honoru Play a chytrých hodinek Honor Watch Magic. Zúčastnilo se vás velké množství, za což vám děkujeme.

Vyhrajte Honor 10 Lite a Honor Band 4 v naší nové soutěži

Svoje štěstí jste mohli vyzkoušet i v druhém kole, kdy jsme hráli o Honor 8X a dvojici fitness náramků Honor Band 4. I zde se zúčastnilo velké množství našich fanoušků. Pokud se ani na podruhé nezadařilo, máme pro vás dobrou zprávu! Štěstí totiž můžete pokusit do třetice, kdy hrajeme o Honor 10 Lite a náramek Honor Band 4.

Honor 10 Lite
Honor 10 Lite

Tento magický balíček můžete získat jen pokud se zúčastníte naší soutěže, ve které stačí správně složit soutěžní indície. Pokud budete mít štěstí, balíček výher značky Honor poputuje zanedlouho přímo k vám.

Honor 10 Lite vás pohltí svým FullView IPS displejem s úhlopříčkou 6,21" a rozlišením 2 340 × 1 080 px, dostatečný výkon zajistí osmijádrový procesor Huawei Kirin 710. Samozřejmostí je duální fotoaparát, NFC, potěší i baterie s kapacitou 3 400 mAh. Honor Band 4 je pak skvělým pomocníkem pro vaše fitness aktivity. Má vlastní OLED displej, což zpřehledňuje náhled na vaše aktivity i venku na přímém světle. Skvělým bonusem je odolnost vůči vodě, nemusíte se tak bát ani bazénu.

Jak hrát a vyhrát?

I tentokrát to nebude o otázkách, ale o skládání indícií. Již nyní naleznete na instagramovém profilu mobilenetcz a honorczsk jednu totožnou fotografii přidanou     10. 5. 2019 ve 14:00.

Nalezení těchto dvou stejných fotografií je pro účast v soutěži nezbytné. Začnete instagramovým profilem mobilenetcz, kde u fotografie naleznete v popisku první část soutěžního textu. Jak už asi čekáte, druhou část naleznete pod fotografií na instagramovém profilu honorczsk. Jakmile složíte dohromady soutěžní větu, zapíšete ji v plném znění do soutěžního formuláře zde v článku.

Pro účast v soutěži je rovněž nutné odebírat obsah instagramových profilů mobilenetcz a honorczsk. Jen sledující obou profilů mohou být zařazeni do slosování o „magický balíček“ Honor.

Pravidla soutěže

  • do soutěže může být zařazen pouze ten soutěžící, který do soutěžního formuláře vyplní soutěžní větu v plném znění, své jméno, e-mailovou adresu, název osobního instagramového profilu a odsouhlasí plné znění pravidel;
  • účast v soutěži je podmíněna odběrem instagramových profilů mobilenetcz a honorczsk, což soutěžící stvrzuje zadáním svého osobního instagramového profilu v soutěžním formuláři;
  • soutěže se můžete zúčastnit pouze v případě, že jste v minulosti oba instagramové profily neodebírali;
  • soutěž probíhá od 10. 5. 2018 14:00 hodin do 16. 5. 2019 23:59 hodin.;
  • každá osoba se může soutěže zúčastnit pouze jednou – duplicitní a podvodné záznamy budou mazány;
  • výhra v soutěži je následující: 1× Honor 10 Lite + 1× Honor Band 4;
  • obecné znění pravidel serveru mobilenet.cz naleznete zde

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje správně, využijte následujícího odkazu.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!