Vyhrajte doživotní předplatné navigace Dynavix včetně prémiových funkcí!

1
Vyhrajte doživotní předplatné navigace Dynavix včetně prémiových funkcí!
  • Léto je v plném proudu a na cesty se jistě hodí i pokročilá navigace
  • Nyní máte možnost vyhrát promokód pro neomezené využívání navigace Dynavix
  • Vyhrává 10 nejrychlejších, tak na nic nečekejte a vyplňte formulář

Léto je v plném proudu a i když je aktuálně počasí jako na houpačce, dovolené to jistě neohrozí. Pokud se chcete na místo zájmu dopravit včas a bez problémů, zbystřete. Dnes máte možnost získat jeden kód na používání navigace Dynavix pro Android.

Kód získá prvních 10 nejrychlejších uživatelů, kteří vyplní formulář. Každý jeden soutěžící může získat pouze jeden kód, duplicitní záznamy budou mazány a účastník bude ze soutěže vyřazen. Pokud se však umístíte mezi 10 nejrychlejšími a váš záznam nebude duplicitní (což si ověříme pomocí IP adresy), máte možnost získat jedinečnou navigaci zcela zdarma!

Oč soutěžíme?

Vyhrát můžete licenci na navigační aplikaci Dynavix včetně dopravních informací na rok zcela zdarma v celkové hodnotě téměř 500 Kč. Vyhrává 10 nejrychlejších uživatelů, kteří vyplní dotazník na konci této stránky.

Dynavix

Dynavix v nové verzi zásadně rozšířil možnosti využití aktuálních dopravních informací pro nalezení nejrychlejší trasy. Díky této funkci se uživatel vyhne například neprůjezdným úsekům v ranní nebo odpolední dopravní špičce. Funkce aktuálních dopravních informací pokrývá 87 % populace Evropské unie. Zcela nová je integrace dat z dopravních kamer umístěných v okolí vypočtené trasy, které jsou zobrazovány v navigačním náhledu nového Dynavixu. Kromě toho Dynavix umožňuje vytvářet uživatelské seznamy kamer, prohlížení dat z kamer v mapě atd. V současné době podporuje přístup k více než 5 300 dopravních kamer v celé Evropě. Tuto funkcionalitu nabízí Dynavix jako jediný ze všech současných navigačních softwarů. Používá mapové podklady OpenStreetMap.

Přehled hlavních funkcí Dynavix

  • hlasová turn-by-turn offline navigace bez nutnosti připojení k internetu
  • možnost využití aktuálních dopravních informací (např. o kolonách či uzavírkách) pro nalezení nejrychlejší trasy (poskytovatel dat INRIX)
  • náhledy on-line dopravních kamer v okolí naplánované trasy
  • doživotní bezplatné aktualizace map několikrát za rok
  • 2D/3D mapový náhled
  • upozornění na rychlostní limity
  • vtipné hlášky herce Pavla Lišky, které zaručeně zpříjemní každou cestu

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí rychle vyplnit formulář a jeden z deseti kódů poputuje přímo k vám! Kód obdrží nejrychlejších 10 unikátních účastníků. Takže, připravit, pozor, ....

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!

Soutěž probíhá od 14. 7. 2017 12:00 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže.

Diskuze ke článku
Pesedm
To je ta firma jak dala do akce Mountfield auto navigace a pak neznalí uživatelé museli za peníze kupovat mapy :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze