Výhercem Motoroly One Macro se stává...

Výhercem Motoroly One Macro se stává...
  • Týden jste na mobilenet.cz mohli soutěžit o Motorolu One Macro
  • Soutěže se zúčastnilo několik tisíc našich fanoušků
  • Dnes se podíváme na to, kdo tuto povedenou Motorolu získal

V naší nedávné soutěži jste mohli soutěžit o funkcemi nabitou Motorolu One Macro se skvělými fotoaparáty, hra vás opět velice zaujala. Zúčastnilo se vás několik tisíc, většina všech zaslaných odpovědí na soutěžní otázky byla správných, za což snad může i naše podrobná recenze.

Soutěžní otázky a (tučně) správné odpovědi

1) Jakou kapacitou paměti RAM One Macro od Motoroly disponuje?

  • a) 4 GB
  • b) 3 GB
  • c) 6 GB

Vyhlášení

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej... Tedy, hned po připomenutí hlavních předností Motoroly One Macro.

Motorola One Macro

Na velikém displeji si užijete sledování filmů i hraní her na maximum a k filmovým nebo herním maratonům přispěje i velkokapacitní baterie s rychlým nabíjením. Smartphone zvládnete ovládat intuitivními gesty a díky povrchu odpuzujícímu vodu ho můžete vytáhnout, i když zrovna prší. Osmijádrový procesor s umělou inteligencí dokáže maximálně zefektivnit používání telefonu a perfektně pracuje i při vysoké zátěži. Zvládne ohlídat i šetrné využití 4 000mAh baterie, ta vám tak bez problému vydrží až 45 hodin při běžné zátěži.

Díky 6,2" HD+ displeji se z telefonu Motorola One Macro stává kapesní kino. Každý film nebo hru si díky úzkým rámečkům můžete vychutnat až do krajů samotného přístroje.

Výhercem se stává...

Josef Forejt , kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!