Výhercem exkluzivního balíčku společnosti Honor se stává...

Výhercem exkluzivního balíčku společnosti Honor se stává...
Fotografie: hihonor.com
  • Týden jste na mobilenet.cz mohli soutěžit o Honor 20 a fitness náramek Band 4
  • Soutěže se zúčastnilo několik stovek našich věrných fanoušků
  • Dnes se podíváme na to, kdo si tento skvělý balíček společnosti Honor užije

V naší nedávné soutěži jste mohli soutěžit o funkcemi nabitý Honor 20 a k tomu fitness náramek Honor Band 4, hra vás opět velice zaujala. Tentokrát to totiž nebylo o otázkách a odpovědích, věříme že o produktech značky Honor máte velký přehled, tentokrát stačilo zaslat příběh, který popisoval vaši pomoc blízkým v době pandemie. Veškeré příběhy nás upřímně potěšily a jsme rádi, jaká vlna solidarity se nejenom u našich pravidelných čtenářů projevila. Děkujeme!

Vyhlášení

Výhercem se mohl stát pouze jeden z vás a naší milou povinností je odtajnit jej... Tedy, hned po připomenutí hlavních předností Honoru 20.

Honor 20 je špičkový smartphone bez kompromisů. Hlavní fotoaparát se 48 Mpx pořizuje snímky špičkové kvality a zbrusu nová superširokoúhlá čočka s úhlem 117° vám umožní dostat do záběru ještě více, takže budete moci snadno fotit jak scenérie v krajině, tak i přeplněné interiéry. Díky makro čočce můžete pořizovat snímky opravdu zblízka, z pouhých 4 centimetrů.

Honor 20

Skvěle si poradí i s videem, kupříkladu to zpomalené umí nahrávat při 960 fps. O skvělý výkon se stará Kirin 980, pro vaše data nabídne telefon 128 GB interní paměti, kterou lze dále rozšířit. Baterie s kapacitou 3 750 mAh je opravdový maratonec a díky rychlému 22,5W nabíjení získáte 50 % kapacity zpět už za 30 minut.

Výhercem se stává...

Aneta Němcová , které tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!