Výhercem brýlí TCL NXTWEAR G se stává...

Výhercem brýlí TCL NXTWEAR G se stává...
Fotografie: TCL
  • V naší poslední soutěži jste mohli získat brýle TCL NXTWEAR G
  • Ty obsahují dva mikro OLED displeje Sony s rozlišením Full HD, zprostředkují obraz v ekvivalentu 140 palců
  • Dnes se podíváme na to, kdo brýle získal

V jedné z posledních soutěží na mobilenet.cz jste mohli získat brýle TCL NXTWEAR G, které vám z každého malého displeje udělají domácí kino. Stačilo přitom zodpovědět jednu soutěžní otázku. A na co že se může výherce těšit?

TCL NXTWEAR G stačí jen propojit s vaším mobilním telefonem, tabletem nebo notebookem s podporou DisplayPortu. S brýlemi TCL NXTWEAR G můžete neustále periferně sledovat, co se děje kolem vás. Plně se tak můžete soustředit na obsah, který máte před očima, ale nikdy neztratíte kontakt s okolním světem. Pouhým pohledem dolů můžete kontrolovat své prsty píšící na klávesnici, a v letadle si zase jednoduše u obsluhy objednáte nápoj, aniž byste museli přerušovat sledování filmu.

Inteligentní displej neustále monitoruje vaše pohyby a optimalizuje promítaný obsah tak, abyste si ho vychutnali v maximální kvalitě za všech okolností. Vychutnat si tak můžete dechberoucí vizuální zážitky jako v kině, i když jste zrovna na palubě letadla nebo odpočíváte v posteli. Brýle TCL NXTWEAR G bsahují dva mikro OLED displeje Sony s rozlišením Full HD. Díky tomu získáte kvalitní obraz, který je ekvivalentní sledování obrovské obrazovky s úhlopříčkou 140 palců a poměrem stran 16:9 ze vzdálenosti přibližně 4 metrů.

Otázka a správná odpověď:

Která země EU jako první uvedla na trh brýle TCL NXTWEAR G? Správná odpověď: Česká republika/Slovensko

Výhercem se stává...

Marek T., kterému tímto srdečně blahopřejme!

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!