Vybrané modely LG zřejmě přeskočí Android 4.3 a dostanou KitKat

6

Kolotoč aktualizací na nejnovější Android 4.4 KitKat čeká také LG. Všechny jeho modely však zatím stále běží buď na Androidu 4.1 nebo 4.2 Jelly Bean. Dle posledních spekulací se jihokorejský výrobce nebude zdržovat verzí 4.3, kterou přeskočí.

V případě aktualizací jde každý výrobce svou vlastní cestou. Dnes můžeme nahlédnout na to, jako strategii zřejmě zvolí LG. Jeho modely mají aktuálně v lepším případě verzi 4.2 Jelly Bean, v tom horším již starší 4.1 Jelly Bean. Server phonearena.com přišel s informací, že se LG rozhodlo přeskočit Android 4.3 a nabídnout rovnou aktualizace na Android 4.4 KitKat. V případě některých modelů dojde k ještě většímu skoku a to z verze 4.1 rovnou na 4.4.

Modely LG čekající na nový Android 4.4

Týkat se to bude samozřejmě vlajkového modelu G2, který by měl povýšit z verze 4.2 na 4.4 snad někdy v březnu. Dále jsou na seznamu pro nás okrajové modely Optimus F3, F6 a F7, které se v České republice neprodávají. Totéž platí pro tabletofony Optimus Vu II a Vu III. Či model Optimus G Pro. Zajímá nás však již oblíbený model Optimus L9 II, který právě povýší z verze 4.1 na 4.4. Aktualizace se dočká také tablet G Pad 8.3. V seznamu se objevuje také dvojice doposud nepředstavených modelů LG-D315 a LG LS740.

Neznámý zdroj se zmiňuje také o LG Optimus 4X HD, tedy předloňské vlajkové lodi s procesorem nVidia Tegra 3. V případě tohoto modelu se však s největší pravděpodobností zdá, že jeho životní pouť končí na současném Androidu 4.1.2 Jelly Bean a s aktualizací se již nepočítá.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
René
Tak podle me je to rozumne,nac tam davat starsi 4.3,kdyz tam muzou dat 4.4 kit kat a mnozi to jiste oceni.
Michal
Škoda že se na L9 I. generace vykašlali :/
Jenom jedna aktualizace a to z ISC na JB jinak žádná...
Psst
LG klasika,kupujte mozna bude aktualizace....Po dvou letech s LG OB sranec kakanec......

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze