Vyberte si nové Samsung Galaxy Watch za akční cenu!

Vyberte si nové Samsung Galaxy Watch za akční cenu!
Fotografie: Mobil Pohotovost

Samsung Galaxy Watch se stanou nedílnou součástí vašeho tréninku i denních aktivit. Nabídnou vám ty nejmodernější fitness funkce, technologické vychytávky a krásný design. Vybrané modely nyní zakoupíte až o 1 000 Kč levněji! V Mobil Pohotovosti navíc můžete své současné hodinky prodat a získat nový model za jedinečnou cenu.

Samsung Galaxy Watch Active jsou ideální pro nadšence aktivního životního stylu, zdravého pohybu, vyvážené stravy a kvalitního. Oblíbí si je ale i ti, kteří chtějí své (zlo)zvyky změnit. Navíc jsou skvěle variabilním designovým doplňkem. Díky pestré paletě barevných provedení řemínků a možnosti měnit vzhled ciferníku se budou skvěle hodit na každou příležitost.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch Active nyní pořídíte o 1 000 Kč levněji za 3 990 Kč.

Samsung

Samsung Galaxy Watch 42mm působí jako klasické hodinky, uvnitř ovšem najdete spoustu vychytávek. Plánování schůzek, poslech oblíbeného playlistu, plavání? Není problém. S elegantním vzhledem si hodinky navíc můžete vzít třeba i do divadla. Díky barevnému provedení pro ženy i muže hodinky zaujmou opravdu každého.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 42mm zakoupíte za akčních 5 790 Kč (běžná cena je 6 490 Kč).

Samsung - MP

Samsung Galaxy Watch 46mm jsou pro každého gentlemana s touhou po inovacích. Na přehledném Super AMOLED displeji si prohlédnete všechny notifikace, naplánujete si schůzky a v posilovně zapracujete na své kondičce. Hodinky také nabízejí 4 GB úložiště, které pojme stovky hudebních souborů.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch 46mm budou vaše za lákavých 6 290 Kč (běžná cena je 6 990 Kč).

V Mobil Pohotovosti je nyní doprava zdarma při nákupu nad 500 Kč. Pohodlně tak můžete nakoupit z domova.