Volvo integruje Spotify do Sensus Connect. Dočkáme se i u nás

Volvo ve spolupráci se Spotify integruje aplikaci do svého systému Sensus Connect. Dobrou zprávou je, že Spotify se dočkají i zákazníci na našem trhu. Podmínkou je využívání Premium účtu.

TIP: Auta a mobily: Volvo XC90 – Thórovo kladivo proti všem

Přemýšlíte nad pořízením nového automobilu a zároveň patříte mezi fanoušky streamované hudby? Pokud se vaší oblíbenou aplikací stalo Spotify, pak zbystřete. Právě Spotify bude ve svých nových vozech nabízet automobilka Volvo.

Pro používání bude potřeba mít Premium účet. Nyní byla možnost využívat Spotify přes Apple CarPlay, ale nyní se Spotify objeví i jako aplikace v Sensus Connect ve vozech XC90, S90 a V90. Výhodou je, že aplikace není závislá na telefonu, který můžete používat jako dálkové ovládání.

Auta a mobily: Volvo XC90

Spotify má být k dispozici na jaře a to ve všech státech, kde je Spotify dostupné. Tentokrát ani Česká republika nebude výjimkou a na Spotify se tak můžete těšit ve všech zmíněných modelech i na našem území. Data si musíte nasdílet z telefonu, zatímco v cizině Volvo nabízí vestavěnou datovou SIM kartu. Na dostupnosti pro náš trh zastoupení Volva již pracuje.

Stáhnout Spotify

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze