Volání bez hranic v rámci EU za 3,90 Kč i pro přeplacenou kartu O2

2

Zákazníci s předplacenou kartou budou v zahraničí platit s novým tarifem Volání bez hranic 3,90 Kč za minutu příchozího i odchozího hovoru a za SMS zprávu.

Telefónica O2 oznámila 110 000 zákazníků v síti CDMA

Společnost Telefónica Czech Republic nabízí od 23. ledna 2013 roamingový tarif Volání bez hranic také zákazníkům s předplacenou kartou. Jedna sazba ve výši 3,90 Kč platí na vše - odchozí i příchozí hovory a také na SMS.

"Nabízíme nyní nejvýhodnější a nejjednodušší volání ze zahraničí na českém trhu všem našim zákazníkům. V rámci Evropské unie, ale také v Chorvatsku, ve Švýcarsku či v Norsku platí všichni naši zákazníci za každou minutu hovoru a odeslanou SMS 3,90 Kč, bez jakýchkoli dalších poplatků," uvádí Petr Matějovský, ředitel rezidentního segmentu společnosti Telefónica Czech Republic.

Tarif Volání bez hranic si mohou zákazníci O2 s předplacenou kartou aktivovat od 23. ledna 2013 stejně jako paušální zákazníci, tedy odesláním aktivační SMS ve tvaru VBH na číslo 999 111. Dále se dá tarif jednoduše objednat přes webový portál Moje O2.

Při cestách mimo Evropskou unii se k roamingové sazbě připlácí při každém hovoru tzv. sestavovací poplatek, jehož výše se odvíjí od oblasti, kde zákazník cestuje.

Volání bez hranic - ceník

sestavovací poplatek odchozí hovor / min. příchozí hovor / min. SMS zpráva
EU (+ Chrovatsko, Lichtenštejnsko, Švýcarsko, Norsko a Island) 0 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč
Zbylé evropské státy 50 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč
Zbytek světa 80 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč 3,90 Kč

Zdroj: TZ O2

Diskuze ke článku
Jardap
A co internet?
Rob
Mno prosil bych o vyjádření někoho ze společnosti O2 a opravte mne jestli se pletu, ale snad byl regulační limit daný EU nastaven na 2,40 Kč/min u příchozích roamingových hovorů a 2,70 Kč za odeslanou zprávu tak jak je tedy možné že to překračujete a ještě to nazvete tím nejvýhodnějším a nejjednodušším voláním ze zahraničí???

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze