Vodafone zítra startuje vánoční kampaň: opět s Návštěvníky

5

Vodafone od zítra startuje další kampaň s Návštěvníky, tentokrát vánočně laděnou. Kampaň bude zaměřená na zvýhodněnou nabídku tarifu pro partnera s názvem „Red do sítě pro partnera“ a na novou předplacenou kartu s názvem „Karta pro partu“, se kterou mohou zákazníci volat až čtyřem blízkým v síti Vodafone za 1,90 Kč.

Vodafone logo

Ve vánoční kampani Návštěvníci vyrážejí na svou čtvrtou misi, misi za společné Vánoce. A protože by o Vánocích neměl být nikdo sám, podívají se i za největším samotářem Krakonošem.

TIP! Vodafone v listopadu: Řada novinek a telefony na splátky

Hlavními hrdiny kampaně jsou Josef Dvořák v roli velitele mise Ing. Emila Karase, Lukáš Příkazský z Divadla na Vinohradech v roli technika Měchury, Pavel Richta coby doktor Igor, Vanda Chaloupková v roli Sandry a Karel Heřmánek v roli Krakonoše. Spoty se natáčely v Průhonickém parku a poblíž Nových Třebenic.

Kampaň se objeví v TV, tisku, na internetu a venkovních nosičích. Doprovodí ji také speciální microsite www.vodafone.cz/vanoce

TV spoty režíroval Jakub Kohák. Kreativu kampaně připravila agentura McCann Prague, o umístění kampaně v médiích se stará mediální agentura OMD.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Jindra
Ještě že mám volání za 0,75 Kč / minuta kamkoli... Odešel jsem od Vodafone k T-Mobile a jsem nadmíru spokojen :)
Tomáš Adamec
Tomáš Adamec
nefunguje odkaz na "TIP"

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze