Vodafone představuje zjednodušený web s novým designem

Vodafone zítra představí nové internetové stránky. Jejich hlavními pilíři jsou jednodušší struktura, přehlednější design i lepší použitelnost. Stránky budou zároveň následně propojeny s novou Internetovou samoobsluhou.

Vodafone logo

Tip! Vodafone v únoru: Nokia Lumia 800, Lumia 710 a LG Prada 3.0

„Nové webové stránky se chovají adaptivně, což znamená, že se svým vzhledem přizpůsobí tabletům i chytrým telefonům,“ popsala jedno z hlavních vylepšení webu Eva Štípková, senior manažerka oddělení přímého a interaktivního marketingu Vodafonu a dodala: „Web je postaven na moderní technologii HTML5 a CSS 3, takže nám do budoucna dává spoustu příležitostí pro další rozvoj jak v oblasti kreativní, tak i technologické.“

Vedle moderního designu se novému webu dostalo především významného zjednodušení celkové struktury, zredukování počtu stránek a odstranění duplikovaných informací. Stránky jsou optimalizované pro prohlížeče podporující HTML5 (Chrome, Firefox, Opera, Safari a novější verze MS IE), ale i ve starších verzích nepodporujících HTML5 se zobrazí správně.

Nové stránky Vodafonu jsou jednoduší a přehlednější

Nový web vznikal přibližně půl roku ve spolupráci s žižkovskou agenturou Media Factory. Dále se ještě podílely firmy H1, Zaraguza Digital, IBM a Mather Advertures. Základní struktura a design webu vycházejí z globálního know-how skupiny Vodafone a jejich použitelnost je proto prověřená zákazníky v mnoha zemích, kde Vodafone působí.

Zdroje: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze