Vodafone odhaluje 2. vánoční dárek. Navrch přidává i Zlatou kartu

Vodafone odhaluje 2. vánoční dárek. Navrch přidává i Zlatou kartu
Fotografie: Vodafone
  • Dárkem pro tento týden je Vaše karta se službami za 399 Kč na půl roku
  • Novinkou je i Zlatá karta, která vám dá 50% slevu na konkrétní službu na půl roku

Vánoční nabídka Vodafonu se nese ve znamení spjatých s adventními týdny. A jelikož včera byla druhá adventní neděle, přináší dnes Vodafone další dárek svým předplacenkářům. Tentokrát jde o limitovanou edici s názvem Vaše karta, která je dostupná pouze online. Za pořizovací cenu 399 Kč získáte na celý půlrok balíček neomezeného volání v síti Vodafonu a 1,5 GB dat měsíčně. K tomu navíc 50 Kč kreditu do začátku. Po půl roce se balíček automaticky obnoví už za standardních podmínek, tedy 139 Kč měsíčně.

Vodafone

„Naše nová speciální karta přináší zákazníkům půl roku bezstarostného volání v naší síti a k tomu datový objem 1,5 GB měsíčně, který je dostatečný na každodenní používání mobilního připojení. Karta tak může být ideálním vánočním dárkem třeba pro vaši babičku. Nebo ji pořiďte svým dětem, třeba i do dětských chytrých hodinek, a budete mít jistotu, že se vám vždy dovolají,“ říká Josef Bína, který má segment předplacených karet ve Vodafonu na starost. O adventních akcích operátor informuje na svých oficiálních stránkách.

Vodafone

Mimo adventní nabídku se Vodafone pochlubit speciální Zlatou kartou. Obsahuje 100 Kč kreditu a balíček 6 GB dat plus neomezené SMS v síti Vodafonu s 50% slevou na půl roku, takže místo 349 Kč zaplatíte 175 Kč měsíčně. K balíčku přitom čeká každý měsíc v samoobsluze Můj Vodafone 5 GB dat navíc zdarma. Celkem tak lze se Zlatou kartou za 175 Kč měsíčně využít celých 11 GB dat. Zlatá karta vás vyjde na 200 Kč a v nabídce bude do vyprodání zásob, přičemž pořídit ji můžete on-line nebo v prodejnách operátora.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze