Vodafone o víkendu zaktualizuje systémy: nepůjde samoobsluha

8

Vodafone provede o víkendu 21. až 23. března pravidelnou aktualizaci systémů péče o zákazníky. Pro její bezpečný průběh budou od pátku 18:00 hodin do nedělního večera dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů. To se týká Internetové, Mobilní, SMS i Hlasové Samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone. Na běžný provoz sítě, tj. na hlasové, textové a datové služby nebude mít aktualizace žádný vliv. Pravidelné aktualizace technologických systémů umožňují Vodafonu přinášet zákazníkům nové zajímavé služby a technická řešení.

Vodafone logo

„Zákazníkům doporučujeme provést změny a aktivace služeb do pátečního poledne. Velice se zákazníkům omlouváme za dočasné snížení komfortu při změně služeb a děkujeme za pochopení,“ říká Petr Smutný, který je ve Vodafonu zodpovědný za realizaci tohoto projektu.

Blokace SIM karet

Zákazníci s požadavkem blokace ztracené či odcizené SIM karty mohou během víkendu kontaktovat Linku péče o zákazníky 800 77 00 77. Ostatním požadavkům nebudeme moct během této doby vyhovět. Kontaktovat nás však můžete hned následující pracovní týden.

Dobíjení

Během víkendu doporučujeme dobíjet prostřednictvím bankomatů, dobíjecích terminálů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude možné.

eShop a Vodafone park

eShop Vodafonu bude i během víkendu objednávky bez problémů přijímat, ale zpracovány a rozeslány budou až po skončení aktualizace. Je proto třeba počítat s určitým zpožděním doručení zásilek. Server Vodafone park bude i během odstávky plně funkční.

Zdroj: TZ Vodafone

Diskuze ke článku
Romualdo
Asi nejlepší samoobsluha, až na to, že sem tam nejede;-)
joudalek
Divim se ze ono neco od vodafonu funguje! Pred 4 roky jsem.si koupil predpacenku u ktere nebyli schopni ani po 4 dnech aktivovat.sim
umts
Ja vodafone měl, aktualizaci systémů provádí stále, samoobsluha je dobrá, ale se sítí je to horší, zvláště s doručováním a příjimáním SMS, kde docházeli SMS s půldením zpožděním a nejsem jedinej, kdo změnil kvůli tomu operátora, co takle vím od známejch.
Meruňka
Cesky Vodafon ma podřadné služby.To co považuje za nabídku to je s poloviny nefunkční doručeni sms,atd A ty jejich k.okoti v obchodech co neumí poradit stale dokola omylaj naučene fraze jak zakaznika odbít.Co me tvrdil jeden a utvrzoval me v tom ze pokud si koupim Samsunga s4 je to vyhodna koupe na min 10 let.Máčo jedno! Ale to je škoda slov..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze