Vodafone má další utajenou nabídku a výraznou slevu na neomezený tarif Super

Vodafone má další utajenou nabídku a výraznou slevu na neomezený tarif Super
Fotografie: Vodafone
  • Dostanete slušnou porci dat i volných minut, SMS jsou neomezené
  • Využít můžete také slevy 200 Kč na oblíbený neomezený tarif Super

V nabídce Vodafonu se objevil další „tajný tarif“, který se snaží nalákat na slušný příděl dat, minut a neomezených SMS. Naleznete jej na speciální webové stránce. A co nabízí?

Vodafone

Za 336 Kč můžete získat tarif bez závazku, který nabídne neomezené SMS, 130 minut volání do všech sítí a k tomu 3 GB dat. Lze jej pořídit pouze na webu operátora. Nabídku mohou využít ti, kteří přechází od konkurence, případně jsou klienty Vodafonu, ale vlastní předplacenou kartu a chtějí tarif. Jinak řečeno, pokud už tarif u Vodafone máte, tato nabídka se vás netýká. Možné je pořídit jej na webu až do 30. 6. 2022.

Vodafone se rozhodl také zlevnit svůj nejoblíbenější neomezený tarif Super, který běžně stojí 799 Kč. Pokud máte u Vodafone i internet, vyjde vás na 599 Kč, tedy se slevou 200 Kč. Nabízí neomezené SMS, volání a internet s rychlostí 10 Mbit/s. Umožní v průběhu měsíce také 5× zvýšení rychlosti na maximum, které využijete po dobu 24 hodin. Výhodou však je, že počet přenesených dat řešit nemusíte.

Této nabídky lze využít v případě, že u Vodafone internet již máte, nebo jej teprve plánujete pořídit, týká se tedy nových i stávajících zákazníků Vodafone Pevného internetu. Pořídíte jej skrze tento odkaz.

Tento článek obsahuje affiliate odkaz, díky kterému může vydavatelství 24net s.r.o. získat provizi z vašeho nákupu či objednávky.