Vodafone aktualizuje své systémy, o víkendu nepůjdou samoobsluhy

2

Náš nejmladší operátor Vodafone o nadcházejícím víkendu plánuje svou pravidelnou údržbu systémů. Z tohoto důvodů nebudou funkční samoobsluhy a veškeré uživatelské změny musíte udělat do pátku nebo po víkendu.

Vodafone logo

O víkendu 17. až 19. února 2017 provede Vodafone aktualizaci systémů péče o zákazníky. Z tohoto důvodu budou od pátku 20:00 do nedělního večera dočasně omezeny funkce samoobslužných systémů. Týká se to Internetové, SMS, Hlasové samoobsluhy a mobilní aplikace Můj Vodafone. Během víkendu operátor doporučuje dobíjet prostřednictvím bankomatů, dobíjecích terminálů nebo internetového bankovnictví. Dobití přes jiné kanály nebude možné.

TIP! Vodafone nabídne k rodinnému tarifu 40 GB dat za tisíc korun

Na běžný provoz sítě, tj. na volání, zprávy nebo připojení k internetu nebude mít aktualizace žádný vliv. Pakliže potřebujete u svého telefonního čísla provést jakékoliv změny služeb či nastavení, doporučuje operátor tuto změnu provést do pátečního poledne. Pokud byste již změnu nestihli, bude vhodnější veškeré změny odložit na nedělní večer či později.

Zdroje: vodafone.cz

Diskuze ke článku
Řezňýk
Tak hlavně že počítadlo dat pojede na 100 %, to je důležité.
lepjantar
A taky aktualizoval pro Vodafone Smart ultra 6 z androidu 5.1 na Android 6.0.1. Trvalo to, ale upřímně kdo by to byl vůbec u tak levného přístroje čekal :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze