Meizu Pro 7 se zakřiveným displejem na fotografiích (aktualizováno)

4

Novou vlajkovou loď chystá také čínský výrobce Meizu. Dle úniku skrze benchmark AnTuTu navíc nepůjde o žádné ořezávátko. Nabídne například zakřivený displej s Quad HD rozlišením nebo výkonný procesor od Samsungu.

Aktualizováno 19. 8. 2016

Po původním úniku informací o nové vlajkové lodi od Meizu tu máme nejen název novinky, ale také její pravděpodobnou podobu. Mělo by se jednat o Meizu Pro 7. Obrázky a fotografie odhalují zakřivený displej po obou stranách, avšak jeho úhlopříčku nadále neznáme a musíme si vystačit se známým Quad HD rozlišením. Prozrazen je rovněž duální fotoaparát na zadní straně. K představení by dle současných informací mohlo dojít již 3. září tohoto roku.

Meizu Pro 7

Původní informace z 12. 8. 2016

Meizu

V tuto chvíli není znám oficiální název, a musíme si tudíž vystačit s pojmenováním Meizu M96, jak neznámý model označil benchmark AnTuTu. Ten však mimo to odhalil zajímavější věci ohledně výbavy. Displej by měl nabídnout Quad HD rozlišení, avšak do skládačky nám k úplnosti chybí alespoň úhlopříčka. Pod kapotou už jsou informace ucelenější. Novinka od Meizu údajně vsadí na osmijádrový Exynos 8890 od Samsungu v kombinaci se 4GB operační pamětí a grafickou akcelerací Mali-T880.

TIP! Chytré hodinky od Meizu na prvním snímku

Meizu m96

Interní úložiště bude schopné pojmout až 32 GB vašich dat a o prostředí se postará Android 6.0.1 Marshmallow. Poslední informace se tradičně týkají fotoaparátů. Zde nenajdeme nic překvapivého. Na zadní straně bude 12megapixelový snímač, zatímco čelní stranu hodlá okupovat kamerka s 5 megapixely. Prozatím není známé ani přibližné datum představení.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com, playfuldroid.com, playfuldroid.com

Diskuze ke článku
StalkerPetr
Já jsem byl vždy s Exynosem vždy více spokojený než se Snapdragonem :-) U Samsungů vždy lepší odladěnost. Nevím jak to bude s kombinací Meizu
Blue Sun
Mám Meizu s Exynosem5430 a měl jsem i Meizu s MTK6595T a mnoho dalších telefonů s MTK i Qualcomm a ze všech chipsetů jsem byl vždy nejvíce spokojený s MTK, Exynos je taky ok, Qualcomm je pro mě nejméně oblíbený SoC, ale konkrétně Snapdragon 801, 810v2 a 820 bych se vůbec nebál, asi ani 650. Exynos 8890 je ještě výkonnější než Snapdragon820 zhruba o 20% a na tomhle videu je to krásně patrný, zase ve hrách by mohl mít trochu více výkonu Snapdragon s lepší GPU. https://goo.gl/ncF2Tx
Pw
Jako majitel s7 edge bych do zahnuteho displeje nesel. Sklo je nachylnejsi k rozbiti pro padu a i me se to stalo. U jineho telefonu se mi to nestalo a ze mi nektere hodne blbe spadli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze