Velký návrat: Huawei představí řadu Mate 50 s Harmony OS 6. září

aktualizováno
11
Velký návrat: Huawei představí  řadu Mate 50 s Harmony OS 6. září
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Dočkat bychom se měli modelů Mate 50, Mate 50 Pro a Mate 50 RS
  • Bohužel má chybět podpora 5G
  • Představení má proběhnout v září letošního roku

Aktualizováno 22. 8. 2022

Huawei na weibo.cn oficiálně potvrdil příchod řady Mate 50. Stane se tak již 6. září, kdy výrobce minimálně pro domácí čínský trh odhalí novou řadu Mate 50, která bude čítat minimálně tři varianty.

Huawei Mate 50

Původní informace z 29. 7. 2022

Huawei to s mobilními telefony nadále nevzdává, ostatně i například domácí čínský trh pro něj skýtá spoustu příležitostí a zákazníků. Někdejší velký výrobce spadající mezi TOP 5 se však chce zaměřit i na své kdysi velice populární řady. Jistě si mnozí z vás vzpomenou na modely Mate, které se pyšnily velkými displeji, kvalitní fotovýbavou i špičkovými procesory. Na tuto tradici bude chtít Huawei navázat a jak naznačují informace z weibo.cn, stane se tak velice brzy.

Huawei Mate 50

Již během září by Huawei měl odhalit kompletní řadu Mate 50. Dočkat bychom se měli tří variant: Mate 50, Mate 50 Pro a Mate 50 RS. Jejich společným jmenovatelem bude nejen Harmony OS 3.0, ale také velký kruhový modul se čtyřmi fotoaparáty na zadní straně. Bližší informace prozatím nejsou k dispozici. Naopak odlišení variant navzájem zajistí čelní strana. Například Mate 50 má mít jen drobný průstřel pro čelní fotoaparát, zatímco Mate 50 Pro podlouhlý výřez pro pokročilejší rozpoznávání obličeje.

Diskuze ke článku
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
Který masochista si to mimo kontinentální Čínu koupí?
Lukas Klima
Lukas Klima
Zbytečné. Huawei je ze hry. Když vzpomenu na to jejich šílené emui, tak jsem snad i rád.
Pc Wifi
Pc Wifi
no GAPS, no GMS, no 5G....oh nooooooo !!!! :o)))
Ľuboš Michalec
Ľuboš Michalec
Huawei držím palce .Používal som ich telefóny posledných 6 rokov /od rady P9/ a úplná spokojnosť. Aj keď som pred 2 mesiacmi zobral od operátora Samsung S22 ako náhradu za Huawei P30Pro pred 2 týždňami som sa ku nemu vrátil. Proste vyladenie Androidu na EMUI mi nevynahradil DEX ani 120HZ display. Tiež výdrž po 2 rokoch používania je na necelých 2dňoch. Fotky sú stále super aj keď sa jedná o 3ročný model. Keby som sa mal rozhodnúť teraz asi beriem P50Pro z volného predaja aj za cenu chýbajúcich G služieb. To spracovanie a Leica foťáky sú TOP.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze