Ve Windows Technical Preview je notifikační centrum, ale skryté

7

Notifikační centrum, to měla být jedna ze stěžejních novinek Windows Technical Preview, který je testovací verzí Windows 10. Ovšem centrum je standardně deaktivované, takže pokud máte pro strach uděláno, tak si jej můžete aktivovat.

Ještě před uvedením Windows 10 Technical Preview se na internetu objevilo video zachycující notifikační centrum v novém systému. Ovšem při oficiálním oznámení se žádné notifikační centrum neobjevilo, ovšem v systému v podstatě je, ale je skryté. Údajně jej má Microsoft zpřístupnit v průběhu několika týdnů oficiálně. Neoficiální patch si můžete bez starostí nainstalovat, ale centrum není příliš stabilní, tudíž jeho instalaci rozhodně doporučujeme jen zkušenějším uživatelům.

Notifikační centrum

Samotné notifikační centrum je vlastně takovým seznamem nepřečtených notifikací, tudíž se může jednat o zprávy z Facebooku, emaily nebo také o nově připojené jednotky, jako jsou například flash disky. Tento seznam je zobrazen v malém bílém okně, jež se může nacházet na několika místech na ploše, ale standardně se nachází vpravo dole. Samozřejmě lze všechny notifikace najednou smazat, stačí na to jedno tlačítko.

Zdroje: neowin.net, microsoft-news.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Neviem prečo, ale nebeží mi to. Nakopíroval som ten jeden súbor do C:// a spustil ten program. Aj sa ukáže tá lišta, ale po ukončení zmizne...uvidím čo po reštarte...
pozer
Windosy hsou ijna
Morava ftw
V česku mají na Windowsy jo?
king125kg
To trvalo tým dementom z ms urobiť vo Winoch konečne poriadny notifikačný panel. No a tie dlaždice v štarte ma neskutočne serú. Mali sa dať umiestniť rovno na plochu. Hlupáci jedni mrkvosoftí...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze