Vánoční tarifní bomba od O2? Za 549 Kč získáte neomezené volání a 10 GB dat

5
Vánoční tarifní bomba od O2? Za 549 Kč získáte neomezené volání a 10 GB dat
Fotografie: Pixabay
  • Operátor nabízí tarif FREE+ Bronzový s dočasnou slevou 150 Kč
  • Neomezené jsou samozřejmě také SMS
  • Tarif je možné aktivovat jen skrze webové stránky do konce roku

Operátor O2 přispěchal s ještě jednou vánoční nabídkou, která doplňuje již dříve oznámené výhody. Tentokrát jde o zdánlivě nový tarif, který však již dobře známe. Jedná se o tarif FREE+ Bronzový, který je však nyní zvýhodněn slevou 150 Kč a vyjde na 549 Kč měsíčně. Za tuto cenu získáte neomezené volání a SMS do všech sítí + navrch 10 GB dat. Nijak limitována není rychlost a využívat můžete v místech pokrytí i síť 5G. Důležité rovněž je, že sleva není dočasná, ale po sjednání už budete vždy platit 549 Kč měsíčně.

O2 FREE+ Bronozvý

Tarif je určen novým zákazníkům, kteří si službu zřizují, případně přecházejí od jiného operátora. Podmínkou získání zlevněného tarifu je též sjednání na webových stránkách operátora a současně to musíte stihnout do konce tohoto roku, tedy do 31. 12. 2022.

Každý nový zákazník, který si sjedná tarif FREE+ Bronzový, obdrží také tisicikorunový slevový poukaz na vybrané telefony či příslušenství, který lze využít skrze aplikaci Moje O2 na kartě O2 Radosti.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
No to bych chtěl 😁😂
Jiří Prokop
Jiří Prokop
Já bych také chtěl, ale mám vše neomezené za 597, tak asi počkám... :-)
Alois Lopata
Alois Lopata
Za 200,- bych to vzal. Za 549,- si to můžete strčit tam, kam ani slunce nesvítí.
Tomáš Šťastný
Tomáš Šťastný
Já bych to i bral, avšak mám smůlu, nejsem nový zákazník, takže si můžu...
Tohle mě štve, stávající zákazník, který jim roky poctivě posílá 1,4 tisíce za tři služby měsíčně má smůlu, ale o nové zákazníky by se přetrhli.
Tak hlavně že mám 3 vánoční tisícikorunové kupony na nic (na sluchátka jsem jim naletěl už loni). Je čas nelenit a opět roztočit kolečko podpultových nabídek u konkurence.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze