Vánoční soutěž o Fitbit Inspire 2 pro tři z vás!

Vánoční soutěž o Fitbit Inspire 2 pro tři z vás!
Fotografie: Fitbit.com
  • Další vánoční soutěž serveru mobilenet.cz je tu!
  • Tentokrát se na 3 z vás usměje štěstí a získají chytrý fitness náramek Fitbit Inspire 2
  • Stačí zodpovědět jednu soutěžní otázku a mít štěstí při losování!

Vánoce se nezadržitelně blíží a vy si můžete zpříjemnit čekání soutěží, tentokrát hned o tři fitness náramky Fitbit Inspire 2! Tento na pohled jednoduchý fitness náramek toho umí více, než si možná myslíte. Je malý, lehký, sleduje vaše kroky, srdeční tep i spánkovou aktivitu. V rámci nákupu navíc získáte přístup do Fitbit Premium na rok zdarma v hodnotě 80 dolarů (zhruba 1 700 Kč).

Aby se šance na výhru pro vás zvýšila, máme nachystány hned 3 kusy tohoto náramku, přičemž první vylosovaný si bude moci vybrat mezi černou a bílou variantou. A co musíte udělat pro výhru? Jako vždy, i tentokrát to bude snadné!

Jak hrát a vyhrát?

Pro získání Fitbit Inspire 2 stačí málo, zodpovědět jednu soutěžní otázku a do kolonky napsat, jakou barevnou variantu byste chtěli: černou, nebo bílou. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správnou odpověď hledejte na stránkách společnosti Fitbit.

Kdy hrajeme?

Soutěž probíhá od 16. 12. 2020 20:00 hod. do 24. 12. 2020 12:00 hod.. Nezapomeňte si pročíst také kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!