Vánoční reklama Applu byla natočena v českém Žatci

9

Vánoční reklamy Applu jsou obvykle zajímavou podívanou a přehlídkou emocí, která dojme nejednoho diváka. Letos je ale vánoční reklamní spot kalifornské firmy zajímavý ještě něčím jiným. Natočen byl totiž v českém městě Žatec v ústeckém kraji. V záběru lze nalézt i české herce a komparsisty.

Vánoční reklamy Applu bývají obvykle velice dojemné a na city hraje i ta letošní. Reklama tentokrát popisuje Vánoce známého monstra stvořeného Dr. Frankensteinem. Děj spočívá v tom, že se Frankensteinův umělý člověk vydává z hor do centra malého města, kde jsou okolo vánočního stromu shromážděni místní lidé. Monstrum ohyzdného zevnějšku mezi ně vpochoduje a začne zpívat vánoční píseň, za což sklidí nejeden znechucený pohled. Malá holčička však z davu vystoupí a netvora podpoří. Postupně se navíc ke zpěvu přidají i ostatní přihlížející, čímž je vytvořena příhodná atmosféra pro závěrečný slogan reklamy, který zní: „Otevřete své srdce všem.“

Protentokrát je ale vánoční reklama zajímavá ještě z jednoho podstatného důvodu. Byla totiž natočena v městečku Žatec na severozápadě Čech, které je u nás známé především pěstováním chmele. Dojemný spot se odehrává na náměstí tohoto dvacetitisícového městečka a účinkují v něm i čeští komparsisté.

Žatec – reklama Applu

Zdroje: twitter.com

Diskuze ke článku
Vašek
Jo a já se kvůli tomu nemohl dostat domů... :-D
fiatek
Podobně jako letošní vánoční reklama Coca coly byla natočena v Lounech.
.
A co jako?
Jiří
Tady se pořád něco natáčí, člověk už pomalu nestíhá sledovat co.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze