Vánoce u Vodafonu: operátor již rozdal 10 000 000 GB dat

6

Hlavním tahákem letošních Vánoc jsou u Vodafonu data. Pokud jste jeho zákazníky a využíváte nějaký měsíční datový balíček, máte možnost získat 100 GB dat navíc na jedno zúčtovací období. Tuto akci samozřejmě využije téměř každý a Vodafone už rozdal milióny GB.

Vodafone logo

Vánoce přijdou přesně za dva týdny. Vánoční akce u operátorů jsou však již v plném proudu a Vodafone se pochlubil jedním významným milníkem. Náš nejmladší operátor letos rozdává volná data, každý uživatel využívající měsíční datový tarif tak může získat 100GB porci dat. Do dnešního dne operátor rozdal již 10 000 000 GB dat.

Vodafone

Kromě volných dat si můžete do 15. ledna 2016 aktivovat HBO GO na 2 měsíce. Pro ty, kteří mají tarif, jsou navíc připraveny 3+3 dny Vodafone Roamingu na den (3 dny ve vybraných zemích Evropy a 3 dny ve vybraných zemí světa), a to po dobu tří měsíců. Pro vlastníky předplacených karet operátor přichystal vedle 100 GB dat a HBO GO na 2 měsíce také 50% slevu na balíček Komplet v síti s obnovováním po měsíci na půl roku.

Zdroj: Tisková zpráva Vodafone

Diskuze ke článku
lol
pekne
Pesedm
Nikdy není nic zadarmo...
Fish
10 Mega = 10 tisíc zákazníků, to mi popravdě moc nepřipadá v poměru kolik mají zákazníků celkem.
vanter
Xperia Z3 coby hotspot pro home-pc a na TV přes prohlížeč stream HBO. Kabelový internet není v mé lokalitě dostupný, ani potřebný. Krásně zkombinovane vánoční služby, sledujeme doma každý den, přítelkyně si z aktivuje v polovině ledna a do března HBO zdarma. Klobouk dolů za tuto nabídku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze