Vánoce u O2 ve znamení opakování. Zaujmou nová sluchátka Pods+?

2
Vánoce u O2 ve znamení opakování. Zaujmou nová sluchátka Pods+?
Fotografie: O2
  • Operátor rozdá slevy tisíc korun na vybraná zařízení
  • Kromě sluchátek O2 Pods+ lze za pětistovku získat i multinabíječku O2 Power Hub
  • Vánoční akce u operátora startují 1. listopadu

Náš nejstarší operátor dnes oficiálně odtajnil vánoční nabídku pro letošní rok. Ta do značné míry kopíruje loňský rok a zákazníci O2 se mohou těšit na tisícikorunovou slevu na nové produkty za každou službu, kterou u operátora aktuálně využívají. „Vánoce jsou nejen o rodině a přátelích, ale i o sdílení radosti a dárcích. Chceme našim novým i stávajícím zákazníkům udělat svátky o kousek krásnější, rozhodli jsme se proto opět rozdávat slevové tisícikoruny. A na co jiného než na dlouhodobě žádané vánoční dárky – elektroniku,“ vysvětluje Silvia Cieslarová, ředitelka marketingu mobilních služeb v O2, a doplňuje: „Čím více služeb zákazník u O2 má, tím více benefitů v podobě tisícovky na oblíbené produkty od nás získá.“ Slevu dostanou všichni, ať už mají předplacené karty, tarify se smlouvou na volání, internet nebo O2 TV.  

Akce platí nejen pro stávající a nové zákazníky, kteří si službu aktivují v době vánoční kampaně. „Víme, že sdílená radost je dvojnásobná. Připravili jsme si proto v rámci vánoční kampaně překvapení. Zákazníci mohou nově poslat svůj slevový voucher kamarádovi nebo příbuznému. O svůj benefit se tak mohou podělit se svými milovanými,“ říká Silvia Cieslarová.    

Slevový voucher si zákazníci mohou vyzvednout a případně i poslat svým blízkým skrze aplikaci Moje O2, konkrétně v záložce O2 Radosti. V nabídce budou slevy na vybrané nové telefony a vánoční speciality od O2, které jsou v podobě sluchátek O2 Pods+ a multinabíječky O2 Power HUB.

Jak si možná někteří z vás vzpomenou, se sluchátky to operátor zkoušel už v loňském roce a výsledek byl naprosto katastrofální. O2 Pods byla pecková bezdrátová sluchátka, která dokázala nekvalitním zvukem vyděsit i zcela nenáročného uživatele. Zřejmě se však ve výrazné slevě dobře prodávala a O2 se rozhodlo letos navázat. Nezbývá než doufat, že nový model O2 Pods+ bude alespoň o něco lepší.

O2 Pods+

Jde o špuntová sluchátka, která mnozí uživatelé preferují spíše. Navíc budou mnohem lépe těsnit před okolním hlukem a nechybí jim funkce inteligentního potlačení hluku. Samozřejmostí je pak i zcela transparentní režim. Operátor se chlubí také tím, že sluchátka komunikují v češtině, což obnáší oznámení o změnách režimů v českém jazyce. Cena sluchátek je stanovena na 1 499 Kč, avšak s vánoční slevou je můžete mít za příznivějších 499 Kč.

Další vánoční novinkou v nabídce O2 je speciální multinabíječka O2 Power HUB. Operátor ji prezentuje jako rodinnou nabíjecí stanici, která umožňuje rychlé nabíjení až čtyř zařízení najednou a chrání proti přetížení, přehřátí i zkratu. O2 Power HUB má dva USB-C a dva USB-A porty.  I multinabíječka se nabízí za 1 499 Kč, avšak s vánočním voucherem lze její cenu srazit na 499 Kč.

O2 Power HUB
O2 Power HUB

Tisícikorunová sleva bude uplatnitelná také na vybrané telefony, tablety, notebooky a chytré hodinky. Namátkou lze jmenovat například Apple iPhone 14, Samsung Galaxy A33, Vivo X80 Lite, Honor Magic4 Lite nebo Apple Watch 8.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Šmankote. Však ty předchozí sluchátka nestály ani za ty 3 stovky.
A co ten hub? Vyplatí se nebo je nějaká alternativa od slušně značky?
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
To jsem zvědavý na letošní recenze. Vloni jsem si je pro srandu koupil a letěly šmahem do koše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze